Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA I VATERPOLISTA SE RAZDVOJILI NAKON PET GODINA BRAKA

Ana i Nikola se
razvode zbog Nikolije?!

Autor: A. Veljković i S. Arsić | 13.04.2013 - 10:34:00h | Komentara: 9

Iako su već jednom uspeli da prebrode bračnu krizu, pevačica Ana Kokić i Nikola Rađen, po svemu sudeći, nisu uspeli da se izbore sa problemima u braku, a kako “Alo!” nezvanično saznaje, razlog njihovog rastanka je vaterpolistin blizak odnos sa ćerkom Vesne Zmijanac, Nikolijom Jovanović.

Nikola Rađen i Ana Kokić

Ako Ana oprosti suprugu, pomirenje je moguće:  Nikola Rađen i Ana Kokić | Foto: RAS

Ana se sa decom iselila iz njihovog zajedničkog
stana, a nakon toga je Rađen viđen u jednom klubu
kako razmenjuje nežnosti sa ćerkom Vesne Zmijanac

Naime, Rađen je pre nedelju dana viđen u jednom beogradskom gej glubu kako sa Nikolijom razmenjuje nežnosti, i to neposredno nakon što se Ana odselila iz njihovog zajedničkog stana.

- Nikola je u subotu uveče zašao sa društvom u gej klub, a sa njim je bila i Nikolija Jovanović. Njih dvoje su delovali vrlo intimno, razmenjivali su nežnosti, a šok je usledio kada su počeli da se ljube. Rađen i ćerka Vesne Zmijanac su se sve vreme smejali i uživali u toj večeri. Inače, nekoliko dana pre toga Ana je zbog problema u braku otišla iz njihovog stana i sa ćerkama Ninom i Teom prešla da živi kod majke. Priča se da je saznala za njegova neverstva i da to nije htela više da trpi. Još uvek postoji nada da će uspeti da izglade problem i da do razvoda neće doći, ali ako se to i desi, biće sve samo stvar Anine želje da spase brak i njene mogućnosti da prašta - otkriva naš izvor koji je upućen u celu priču, a koji se pomenute večeri našao na licu mesta.

Rastanak sa suprugom Anom ekskluzivno je potvrdio i Rađen u velikom intervjuu za magazin “Story”, gde je rekao da on i pevačica traže najbolji način da reše situaciju.

Ana Kokić i Nikola Rađen

Ana Kokić i Nikola Rađen | Foto: Rajko Ristić

 - U svakom braku ima uspona i padova. Naiđe takav period kada morate da

Ana: Nadam se da
ćemo prevazići krizu!

Pevačica Ana Kokić, koja se sa svojim ćerkama preselila u stan svoje majke, juče nam je dala kratku izjavu u kojoj je potvrdila Nikolinu priču.
- Nismo ni prvi ni poslednji koji imaju bračnu krizu. Svuda postoje krize, u svim segmentima života, pa i u bračnom. Takođe, nismo jedini koji prolaze kroz tako nešto. Nadam se da ćemo sve prevazići i na dobrom smo putu da to i učinimo - bilo je jedino što nam je rekla Ana, koja nije želela da komentariše priču o Nikoliji i njenom suprugu.

budete pažljiviji jer je situacija osetljiva. Međutim, to može i da ojača naš odnos, a Ana i ja ćemo sesti i o svemu se dogovoriti. Svaka odluka treba da bude proračunata. Danas nema mnogo vremena za greške jer svaka nosi posledice, ali i određena iskustva, iz kojih nešto može da se nauči. Mislim da bi naš konačni rastanak doneo više loših posledica nego dobrih stvari. Pričam o sebi i o svojim greškama. O njenim ne želim da govorim iz poštovanja. Da, imao sam nekoliko grešaka u našem odnosu, ali trudim se da to ispravim jer želim da mi brak uspe i da moja deca odrastaju kraj majke i oca - rekao je Nikola i objasnio da će se njih dvoje truditi da deca ne trpe zbog njih.

- Veoma je teško iz prave preći u lažnu ulogu oca po principu “idi mi, dođi mi”. Deci sigurno neće biti jasno ako im se roditelji nakratko razdvoje. Zbog situacije među nama dvoma, ali i zato što usled brojnih poslovnih obaveza uglavnom nisam kod kuće, moja supruga rešila je da bude malo kod mame. Svakodnevno odlazim kod tašte u stan da vidim klinke - izjavio je za “Story” vaterpolista koji se trenutno bori sam sa sobom zbog situacije u kojoj je.

- Razvod je za mene najteža reč. I biće mi uvek teška. Za nju mi treba mnogo hrabrosti i odgovornosti, ali muški je boriti se do kraja. Neću dozvoliti da izgubim ono što imam zato što su se moji roditelji razveli kada sam imao 11 godina. Snagu pronalazim u sebi i u borbi sa svojom savešću - završio je Nikola, a kada smo ga pozvali u toku jučerašnjeg dana da nam prokomentariše navode o njegovom odnosu sa Nikolijom Jovanović, Rađen nije bio dostupan za komentar, a nije odgovorio i na naš SMS.

Nikolija: Nisam kriva za njihov razlaz!
Mlada Nikolija Jovanović nova je u pevačkim vodama, ali očigledno dovoljno snalažljiva da demantuje informacije, i to vrlo oštro i sigurno, pa je tako na pitanje o ljubljenju sa Rađenom i da li je to razlog za njegov razlaz sa suprugom rekla:

Nikolija Jovanović

- Te informacije nisu tačne, a ponajmanje sam ja razlog za nečije rasturanje. Molila bih da me novine više ne mešaju u svaku vezu ili raskid zato što se desilo da sam u Beogradu i izlazim noću! - napisla nam je ćerka Vesne Zmijanac u poruci.
Poslednji komentari
  • sima Vreme: 13.04.2013 10:53h

    molim vas prekinite vise komentare o pevaljkama, koja skim kada i gde?jel vi nemate pametnijeg posla. ne trujte omladinu glupostima zar ne vidite gde odosmo, kao drzava kao populacija. otreznite se.

  • igor Vreme: 13.04.2013 11:57h

    Na mamu Vesnu!

  • vuk Vreme: 13.04.2013 13:18h

    Nikolija je cerka Vesne Zmijanac,a znate onu staru izreku "kakva majka takva cerka".Brakolomka ...Ni majka joj nije boja....Strasno...Nikolija,sram te bilo.Radjen je jos gori od Nikolije...pa on je otac dve cerke.Sta taj covek razmislja ? Juce sam procitao da je on dete razvedenih roditelja, mislim da to sve objasnjava. Ne pada iver daleko od klade.Ana Kokic treba da ga ostavi jer je Nikola ne zasluzuje...Ana je bolja od njega. Ana treba da mu oprosti samo ako Nikola bude cvilio i molio kao kuce.

  • pera Vreme: 13.04.2013 13:43h

    Jel ima ovaj Nikola oci??????

  • miknabl Vreme: 13.04.2013 14:55h

    dragi nikola ne dozvoli da ti porodica propadne i da ti deca pate zbog jedne nebitne osobe kojoj je poreklo niko i nista budi pametan i jak. A ti ana znaj da su takve kao nikolija samo PODMETACE i da ce brzo i njoj doci kraj to je samo prolazno tebe voli tvoj nikola u to sam sigurne i ako vas licno ne poznajem. ziveli i sretno samo glave gore i napred s vasom decom i da vam bog da i sina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP