Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ADVOKATSKA KANCELARIJA DRAGANIĆ

Ana i Švajni se ne venčavaju na salašu

Autor: Alo.rs | 07.07.2015 - 16:15:00h | Komentara: 1

Advokatska kacelarija Draganić demantovala je vest da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dogovorili svadbu na jednom salašu u Vojvodini.

Ana ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ana ivanović i Bastijan Švajnštajger | Foto: Profimedia

Dana 04.07.2015. godine, u elektronskom izdanju javnog glasila „ALO!“ objavljene su netačne informacije koje se tiču isključivo privatnog života Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, navodi se u dopisu Advokatske kancelarije Draganić upućenom redakciji "alo.rs"
"Nema ničeg istinitog u navodima teksta da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dogovarali „svadbu“ u navedenom ugostiteljskom objektu, kao i da su o bilo kakvim detaljima u vezi sa menijem, hranom, pićima, obezbeđenjem i muzikom tom prilikom razgovarali sa menadžerom tog ugostiteljskog objekta.
Potpuna je neistina da su pomenutom prilikom njih dvoje navedeni ugostiteljski objekat posetili da bi ugovarali detalje "ceremonije koja je zakazana za početak septembra".
Jedino je istinito da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger posetili pomenuti ugostiteljski objekat i da su u njemu proveli izvesno vreme na ručku, očekujući da će biti poštovano njihovo elementarno i zakonom zaštićeno pravo na privatnost i neometan privatni život.
Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru je jasno da postoji interesovanje medija za praćenje njihovih sportskih uspeha i javnog angažovanja, ali smatraju da i oni imaju pravo na privatne trenutke kao i na zaštitu od objavljivanja apsolutno neistinitih informacija iz njihovog ličnog života", navodi se u dopisu Advokatske kancelarije Draganić.
Poslednji komentari
  • Skubi Vreme: 08.07.2015 07:38h

    Mislim da su oni zeljni paznje. Nasi mediji cesto objavljuju dezinformacije ali pogledajte samo njeno ponasanje, Zabavlja se sa svetki popularnim fudbalerom i na twitteru objavljuje informacije gde se nalazi, gde ide na letovanje posle Vimbldona. Pa to samo poziva paparace da slikaju Svajnija i nju. providno i ocajnicki zeli paznju,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP