Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PAKUJE KOFERE

Ana Kokić: Brojim sitno do selidbe u Grčku

Autor: Blic | 19.08.2014 - 23:00:00h | Komentara: 2

Pevačica je već počela da pakuje kofere, jer će u septembru promeniti mesto stanovanja.

Ana Kokić broji sitno do odlaska u Grčku, gde će od jeseni živeti s porodicom. Budući da će njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, početi da igra za Olimpijakos iz Pireja, grada nedaleko od Atine, Ana je odlučila da se sa ćerkama Teom i Ninom preseli u Grčku. Pevačica kaže za „Blic“ da je nestrpljiva da se vrati u ovu zemlju.

Ana Kokić

Ana Kokić

 - Već smo živeli u Atini godinu dana, tako da jedva čekam da se vratim. Tamo nemam toliko obaveza i mnogo sam opuštenija nego ovde. Svakako ću dolaziti svakog vikenda u Beograd zbog nastupa i obaveza - kaže pevačica, koja je sa suprugom bila i na „Knjaz Miloš Puls“ žurki.

Ona važi za jednu od retkih ličnosti iz javnog života koja privatni život uspeva da sačuva. Pitali smo je kako joj to polazi za rukom, a ona nam je sa osmehom odgovorila:
- Nikako! Trudim se da sada što manje pričam o privatnom životu i da što manje pridajem značaja raznim provokacijama. I bolje je tako!
Kako njene ćerke odrastaju u sportskom i muzičkom okruženju, zanimalo nas je ka kom pozivu Ana i Nikola usmeravaju svoje naslednice Teu i Ninu.
- Neka one same vremenom izaberu čemu žele da se posvete. Neka eksperimentišu sa sportom i muzikom dok su male, a od nas će uvek imati punu podršku za šta god da se odluče - kaže ona.
Ana je jedna od najatraktivnijih srpskih pevačica. Često eksperimentiše sa bojom kose, ali kaže da se najbolje oseća kao plavuša.
- Promena iz plave u crnu mi je prijala, ali ipak se kao plavuša osećam bolje. Nikako nisam mogla da se naviknem na sebe kao na brinetu - kaže pevačica.
Poslednji komentari
  • Enko Vreme: 20.08.2014 12:26h

    Nemoj ići, aman... Samo nam ostaju Karleuše i slični... Posle onog "Pink" nastupa imam veoma visoko mišljenje o Ani Kokić. Dati joj dobre tekstove, dobru muziku i da vidiš...

  • Goca Vreme: 20.08.2014 17:20h

    Neverovatno,zena je takav talenat.Posle pobede u serijalu tvoje lice zvuci poznato ni korak nije uspela.Tapka u mestu.Ostade kafanska pevacica.I treba da ide,slaba je .U senci će ostati svoga muza.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP