Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOŠ DOKAZA PROTIV STANOJEVIĆA

Ana Marija: Crkni Vlado, mogu i bez tebe!

Autor: Isidora Tubin | 10.03.2015 - 14:17:00h | Komentara: 2

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović došla je u pratnji svog advokata u Policijsku stanicu 29. novembar, kako bi dala dodatna pojašnjenja i dokaze za incident koji je imala sa bivšim verenikom Vladimirom Stanojevićem, a u izjavi koju je dala za “Alo!” nakon saslušanja, prokomentarisala je rad tužilaštva i svoja nova dostignuća u fitnesu, istakavši da može da pobeđuje i bez Vlade.

Ana Marija u prisustvu advokata policiji dostavila još dokaza protiv bivšeg verenika Vladimira Stanojevića

Ana Marija u prisustvu advokata policiji dostavila još dokaza protiv bivšeg verenika Vladimira Stanojevića | Foto: Zoran Ilić

Ana Marija je prvo prepustila advokatu da nam pojasni razlog današnjeg pojavljivanja u policiji.


- Tužilaštvo i policija rade svoj posao i to veoma korektno. U ovoj fazi krivičnog postupka koji postoji protiv Vladimira Stanojevića, nemamo prava da se mešamo u rad tužilaštva i policije, kako ne bi remetili njihov posao davanjem izjava.
Tužilaštvo je dalo nalog policiji da proveri još neke detalje oko spornog događaja i Ana Marija je na to odgovorila. Ovo je razjašnjenje određenih okolnosti povodom događaja, i to će dobiti tužilac koji će dalje preduzeti određene radnje - rekao je advokat Predrag Bogovac iz Novog Sada.

Iako je imala  spontani  pobačaj, Ana  Marija Žujović svakodnevno vežba

Iako je imala spontani pobačaj, Ana Marija Žujović svakodnevno vežba | Foto: Zoran Ilić


Kako saznajemo, Ana Marija je pre nekoliko dana osvojila zlatnu medalju na takmičenju u fitnesu i tom prilikom je naglas prokomentarisala kako sada Vlada može samo da “crkne” jer je dokazala da je i bez njega uspešna u poslu.
Kada smo je pitali da nam prokomentariše tu poruku bivšem, ona nam je potvrdila da je ostvarena i bez njega.

- Juče sam se vratila sa Evropskog kupa gde sam osvojila prvo mesto. Mogu i bez Vlade da osvajam to prvo mesto, a ne kako on izjavljuje da ne bi mogla da pobeđujem bez njega, pošto sam osvojila svetsko prvenstvo sa njim. Ja sam i pre Vlade pobeđivala, kad smo bili zajedno podržavao me je i hvala mu na tome, ali eto dokazala sam da ne samo posle njega, nego posle svega što mi je učinio mogu da nastavim dalje i da nastavim sa pobedama. Kao što vidite dobro sam, modrica je prošla, a sa Vladom nisam ni u kakvom kontaktu - rekla je Žujovićeva.

Vladimir Stanojević

Vladimir Stanojević | Foto: Rajko Ristić


Začudilo nas je kako je Ana Marija nakon spontanog pobačaja, koji je tvrdi da je imala pre svega desetak dana uspela da se spremi za takmičenje i učestvuje na istom, a ona nam je pojasnila rekavši:
- Sve se može kad se hoće - kratka je bila Ana Marija.
Pošto je bilo priče o tome da njena putovanja na takmičenje finansiraju drugi, pitali smo je kako je finansirala put u Helsinki.

- Mogu da vam ispostavim račun karte koju sam sama platila, pa da i vi učestvujete malo, da mi olakšate troškove. Ostalo ne bih komentarisala - zaključila je fitnes instruktorka.
Poslednji komentari
  • milica c. Vreme: 11.03.2015 17:13h

    To je bas lepo s' njegove strane. Vidi se da bas voli decu i da deca vole njega :-). Bravo Aleksa,divan si! <3

  • violeta marjanovic Vreme: 12.03.2015 11:24h

    Kakva drzava takvi i korisnici nacionalnih penzija. Nisam gledala pomenuti rijaliti, ali ako je i delic onoga sto citam u novinama tacan, Lepi bi se trebala oduzeti nacionalna penzija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP