Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MORA DA DOKAŽE DA JE IZGUBILA BEBU

Ana Marija ponovo na saslušanju!

Autor: B. R. - I. M. | 25.02.2015 - 07:15:00h | Komentara: 1

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović ponovo će se naći na saslušanju zbog nasilja koje je pretrpela od strane voditelja Vladimira Stanojevića. Naime, tužilaštvo traži da policija ponovo sasluša Anu Mariju, od koje se zahteva da priloži medicinsku dokumentaciju, jer je nedavno u medijima pričala kako je zbog batina bivšeg verenika izgubila bebu.

Ana Marija gola

Ana Marija gola

- Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu poslalo je juče zahtev policiji da se ponovo ispita Ana Marija Žujović zbog navoda koje je iznela u medijima da je zbog napada od strane Vladimira Stanojevića izgubila bebu. Tužilaštvo je naložilo policiji da je ponovo pozovu na saslušanje, kao i da donese kompletnu medicinsku dokumentaciju koja potvrđuje njenu priču - kaže naš izvor blizak organima reda.


S obzirom na to da, prvi put kada je bila saslušana, o tome nije pričala, tužilaštvo će Vladimira teretiti i po toj osnovi ukoliko se dokaže da su naknadne izjave koje je njegova verenica dala medijima - tačne. Očigledno da saga u kojoj je glavni akter bivši par nikako da dobije epilog. Taman kada su se strasti prividno smirile, ovaj par će se ponovo naći u žiži javnosti.

Vlada  Stanojević

Vlada Stanojević | Foto: Goran Srdanov


Podsećanja radi, Ana Marija je pre pet dana otkrila da je, u trenutku kada je Stanojević udario, bila trudna i da je zbog toga izgubila plod. Fitnes instruktorka je tada potvrdila da je izgubila bebu, dok je voditelj tvrdio da je ona sve izmislila. U svakom slučaju, policija i sud će definitivno odlučiti ko je ovde u pravu.


Inače, Ana Marija je i juče bila u žiži javnosti, jer su objavljene njene gole fotografije koje je, kako se spekuliše, slala muškarcima i tako ih zavodila.

Poslednji komentari
  • LAVINIJA Vreme: 25.02.2015 07:28h

    Ukapirali su i oni da je zena prevarant,zato je zovu / Ona dnevno na pricu dodaje svasta pa je za ocekivati da se seti kako je Vlada pripremao teroristicke napade po Beogradu/ Drago mi je da ima ljudi koji misle i koji su profesionalci/

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP