Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRAŽI STRUČNU POMOĆ

Ana Marija se obratila Sigurnoj kući!

Autor: Kurir | 13.02.2015 - 17:30:00h | Komentara: 3

Iako je do incidenta između Ana Marije Žujović i Vlade Stanojevića prošlo više od nedelju dana, situacija se ne smiruje.

Ana Marija Žujović dala iskaz u policijskoj stanici

Priključiće se akciji "Stop nasilju nad ženama" | Foto: Rajko Ristić

Kako je proteklih dana bila izgubljena i izmanipulisana, Ana Marija odlučila je da potraži stručnu pomoć.

Ona se susrela sa Vesnom Stanojević, koordinatorkom Sigurne kuće, kako bi se posavetovala šta dalje da čini.

- Zahvaljujem se hiljadama žena, koje se javljaju i daju mi podršku što se nisam sakrila posle batina. Učiniću sve da podstaknem devojke i žene da ne ćute o nasilju, jer to mora da se iskoreni. To što smo prebijene nije sramota, već je to sramota muškarca. Ako sam mogla da se školujem i zarađujem, kako bismo oboje bolje živeli, onda ne moram da pravim kompromise i pravdam njegove postupke - rekla je Ana Marija.

Voditelj više ne želi da se oglašava tim povodom, a fitnes instruktorka je ipak odlučila da krivično goni bivšeg supruga. Pored toga, Ana Marija priključiće se i kampanji "Stop nasilju nad ženama".

Poslednji komentari
  • Aneta Vreme: 13.02.2015 22:36h

    Ova i treba da se obrati za strucnu pmoc ali neke druge vrste! Ne podrzavam nasilje nikako, i sama sam u odredjenom periodu zivota bila zrtva istog, tako da ni u najludjim snovima ne opravdavam ovaj incident....ali mi nesto govori da ova devojka nije na mestu! Ona je Vladi zabila sekiru u ledja garantovano, i to posto ga je dooooobro izmuzla! Devojka je teska sponzorusa, vidi se na kilometar. Vlada je glup sto je sebi dozvolio da tako reaguje, ali sam sigurna da je tom momku pala roletna na oci od soka koji je doziveo kad je nesto saznao. Vidi se da ju je voleo samo tako... ipak trebao je samo da ode od glupace. Nikako nije smeo da je udari. Jer od govneta samo treba ledja okrenuti. Vlado, osudjujem tvoj postupak, ali glavu gore i nek ti ovo bude za nauk! Jako sam realna i ne mrzim muskarce, naprotiv, ne osudjujem a priori zbog svog iskustva...ali ova devojka je zlo.

  • Neko Vreme: 14.02.2015 20:13h

    ANETA, za tvoju informaciju Vlada nema ni svoj auto, a o stanu i da ne pricamo. Plate na Pinku i nisu basnosnovne...tako da ova devojka mozda jeste sve ali sponzorusa nije. A ti se u buduce informisi, pre nego dodjes da se brukas svojim izjavama ;)

  • Aneta Vreme: 15.02.2015 22:18h

    NEKO, za tvoju informaciju, nisam uopšte upućena u Vladino imovinsko stanje, niti me interesuje. A ne vidim šta je tebe u mom komentaru toliko pogodilo, i čime se ja to BRUKAM?! Neznanjem koliko Vlada ima para?! Hahaha, evo baš me sramota što to ne znam. Trebala sam ići da se prvo raspitam. E sad, pošto TI ZNAŠ da li Vlada ima stan ili auto, nameće mi se prosto, htela ne htela jedan zaključak...(po prirodi inteligencije koju posedujem, jbg uvek sam bila natprosečno inteligentna, šta da radim...) Ana Marija (Neko), ti li si? Ili tvoja drugarica? Ili drug? Hahaha...užas! Kao Karleuša, što sama hejtuje komentare protiv sebe.. Čuj, brukam se...što ne znam koliko Vlada ima para? Pa ne leži na njima sigurno, ali sigurno ne živi i samo od Pinka, a vala je i kreditno sposoban verovatno na veću lovu.... Eeeeeeee, kukuuuuu...naše sponzorušice! Živeli krediti, kladim se da je dečko u govnima do guše. Izvini, ali moj stav je i dalje da je ova devojka loša. Jako. Nešto tu debelo smrdi... ;)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP