Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MRKA ZA ALO!

Ana mi udara čežnju, a onda nam se strasti rasplamsaju!

Autor: Biljana Radulović | 19.02.2014 - 21:14:00h | Komentara: 7

Da prava ljubav ne bira ni mesto ni vreme, svedoci su pevačica Ana Bekuta(55) i političar Milutin Mrkonjić(72), koji već dve godine uživaju u ljubavi. Oni za „Alo!“ otkrivaju koji je recept za očuvanje strasti u zrelim godinama i čime jedno drugo raduju svakodnevno. Iako je bivši ministar nedavno izjavio da mu Ana „ne da često“, zbog čega trpi njihov seksualni život, pevačica kroz osmeh priča o Milutinu, kao čoveku čije izjave izazivaju veliku pažnju cele nacije.

- Milutin je pokazao koliko je duhovit i kakav je šarmer. Meni je svaki dan sa njim pun smeha, a kada je izjavio da mu ne dam, šalio se iako će on reći da nije - kaže Ana, dok Mrkonjić, koji nas sluša, istog trenutka dobacuje.

„Pazi,  snimaju“: Mrkonjić  i Bekuta

Mrkonjić i Bekuta | Foto: Goran Srdanov


- Pa i nisam se šalio! Ona mi stvarno ne da često, ali ja znam zašto mi to radi. To je da mi udari čežnju i da nam se strasti rasplamsaju još više jer se uželimo. Džaba me demantuje jer moja izjava je tačna, ali joj ne zameram što to radi, jer to održava našu ljubav. Ona je prava žena koja sve što je vezano za ljubav radi na pravi način i meni je najseksepilnija - ističe političar dok mu pevačica upućuje iznenađen pogled:
 
- Nije mi to skoro rekao! Ne doživljavam sebe kao seksepilnu damu, ali to je već stvar ukusa. Mnogo mi je žao što ga nisam upoznala ranije, jer je zaista pravi muškarac koji se pojavio u nekim mojim zrelim godinama, ali ko zna zašto je ovo dobro - kaže Ana i kroz stihove pesme „Da smo se ranije sreli, bilo bi drugčije sve“.
 
- Nikad nije kasno kada se sretnu dvoje pravih ljubavnika - doskočio je Milutin i zagrlio pevačicu.
Zbog prehlade i temeperature Dan zaljubljenih proveli su u stanu uz večeru i filmove, dok o venčanju kažu da ne razmišljaju.
 
- Nema potrebe za tim, jer jedan papir ništa ne bi poboljšao, samo neka ostane ovako kako jeste, to želja nas oboje - rekla je za naš list Ana, koja će 13. marta u Centru „Sava“ održati koncert i to samo tri dana pred parlamentarne izbore, što je čest slučaj kada su njeni koncerti, na koje dolaze mnogi političari, u pitanju:
 
- Koncert sam zakazala još pre Nove godine, tako da nisam znala da će biti izbori, ali uvek se tako pogodi, samo su me prošle godine omašili, ali bila je rekonstrukcija. Političari će od sada da strepe kada zakažem koncert da im ubrzo ne stignu izbori, tako im moj koncert dođe kao najava. Daleko bilo, šalim se malo, jer sam potpuno apolitična. Mrki želim uspeh na predstojećim izborima svim srcem, ali se ne mešamo jedno drugom u posao.
Iako stalno prati svoju lepšu polovinu na nastupima, bivši ministar kaže da nema sluha za pevanje
 
- Pevam samo u kafani, ali onako uglas sa izvođačima. Svako treba da radi posao koji najbolje ume. Ja sam i Ivici često govorio „ostavi se bre više Miljacke“ - kroz osmeh priznaje Mrkonjić kako je savetovao premijera Dačića.

Ana: Biću uz „Grand“ na bilo kojoj frekvenciji!

Bekuta kaže da je nisu poremetile priče o raskidu ugovora izmežu Telvizije „Pink“ i „Grand“ produkcije.
- Za pravog pevača svaka kuća je dobra koja god da je. „Grand“ produkcija je neko ko je uvek brinuo o nama izvođačima i ja sam u njoj od 1999. godine i potpuno sam zadovoljna. Na kojoj god frekvenciji da Saša odluči da bude „Grand“ ja ću, kao i većina mojih kolega da budem uz njih, jer znam da će on svoj posao raditi kako treba uvek. Za 29 godina karijere promenila sam dve kuće, PGP i „Grand“- podržala je pevačica Popovića. 
Poslednji komentari
  • @Pera Vreme: 19.02.2014 21:26h

    Najveci smeker medju danasnjim politicarima.

  • saki Vreme: 20.02.2014 11:08h

    povraca mi se od njihove veze

  • gavrilovic Vreme: 20.02.2014 13:35h

    Čiča se napalio...ali zakonitu zenu ne ostavlja.Odvratno.

  • Dragana Vreme: 20.02.2014 14:13h

    Sramoto, bruko, sirotinjo ljudska. Nije ti bolja ni ova sponzorusa pored tebe.

  • marko Vreme: 20.02.2014 14:27h

    Seljoberi bez granica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP