Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO ZA ALO!

Ana Mihajlovska: Zbog bahatih policajaca sam se plašila da ću izgubiti bebu!

Autor: Sanja Arsić | 17.01.2015 - 21:00:00h | Komentara: 22

Nakon što se pojavila vest o privođenju voditeljke Ane Mihajlovski Grubin, ona je odlučila da ispriča svoju verziju priče, u kojoj kaže da se, s obzirom na to da je u drugom stanju, plašila za život još nerođene bebe. Voditeljka je poslala saopštenje za medije u kojem je navela da su se policajci neprofesionalno ponašali prema njoj.

Ana Mihajlovska

Ana Mihajlovska | Foto: Dejan Živančević

- Istina je da sam se nepropisno parkirala. To je jedina istina od svega što je naša policija juče pustila u medije. Čim sam videla saobraćajce da počinju da fotografišu, izašla sam i rekla da sam prisutna, da mi mogu pisati kaznu, ali ne da dižu auto, jer zakon kaže da ukoliko se pojavi vlasnik, auto se ne može dizati. Policajac je besno viknuo: „Nosi“.

Ana ponovo u policiji?!


Tužilaštvo je uputilo zahtev policiji da ponovo sasluša voditeljku Anu Mihajlovski Grubin zbog vređanja radnika „Parking servisa”, ali i saobraćajca, kako bi se utvrdilo da li postoji krivična odgovornost ili ne, saznaje „Alo!”. Prema još nepotvrđenim informacijama, njoj bi moglo na teret da se stavi i ometanje službenog lica u vršenju duznosti.
Ukoliko se radi samo o prekršaju, Ani će verovatno sredinom februara biti uručen poziv za saslušanje. J. P.

Videvši da zakon krše oni koji zakon treba da sprovode, u znak protesta sela sam u automobil i rekla da mogu da ga nose samo zajedno sa mnom. U tom trenutku mi se policajac, poput uličnog kriminalca, uneo u lice i počeo da se krevelji kao dete od pet godina!

S obzirom na to da tako može da se ponaša samo lud čovek, to sam naglas i rekla, dok je on nastavio da mi „muče” u lice s izrazom koji ću sanjati godinama. S obzirom na to da je napisao kaznu, ja sam krenula kolima smatrajući da nemam više tu šta da tražim, ne shvatavši da su mi na gumama metalne kandže, čime sam načinila štetu sebi. Još dva sata sedela sam i čekala da izvrše uviđaj.

Smenjivali su se razni policajci jer je dotični pozvao „pojačanje”, tačnije njih šestoro se tu smenilo kao da je u pitanju ubistvo, a od svih njih samo su dvojica bili ljubazni, dok su se ostali ponašali kao kriminalci prema meni, urlali su, vikali, pretili hapšenjem, na šta sam rekla da imam težu trudnoću i da me bez veze maltretiraju. Pitala sam zbog čega hoće da me hapse!? Ali uvređeni policajac je insistirao da me privede, iako sam bezbroj puta ponovila da sam već imala probleme u trudnoći, da sam prvi dan izašla iz kreveta jer sam morala i da ova situacija može da ima fatalne posledice po jedan još nerođeni život - navodi Ana.

- U stanici su odlučili da se iživljavaju nada mnom. Supruga su mi izbacili napolje uz dreku i viku, a mene ostavili na stepeništu i promaji da čekam, dok su se kikotali u toploj kancelariji! Na molbu da požure jer me boli stomak i da neće biti dobro ako se nedajbože desi nešto, jedan je rekao: „Mogu samo da ti zovem Hitnu pomoć”, što sam istog momenta prihvatila jer ne želim da izgubim bebu zbog nečije demonstracije sile. U bolnici su mi konstatovane kontrakcije, kao i da je beba u opasnosti. Tek tada sam počela neutešno da plačem zato što sam uopšte tražila sprovođenje pravde, pa me je jedan jedini fini policajac odvezao kod supruga - priča voditeljka.

- Pokrenuću sve moguće postupke zbog nedoličnog ponašanja dotičnog gospodina i protiv policajaca zbog kojih ću narednih meseci biti prikovana za krevet - završava Mihajlovska.
Poslednji komentari
  • zaka Vreme: 17.01.2015 21:16h

    Jos samo da ti poverujem. Svi sun krivi osim tebe. Pokondirena tikvo spusti se medju nas ljude na zemlju!

  • pera Vreme: 17.01.2015 21:38h

    Da nisi bila ti bahata ne bi ni oni bili. A da si bahata jesi I po Zemunu se parkiras bahato.

  • ana Vreme: 17.01.2015 22:07h

    nekako ne verujem ovoj ženi,nije ona baš fina,gledali smo je onomad u emisiji na selu...umislila da je faca

  • milica Vreme: 17.01.2015 22:12h

    DA IMAS PSTOVANJE PREA DRZAVI NEBI SE PONASALA TAKO BAHATO I PARKIRALA GDE TI HOCES,U PRAVU SU NADLEZNI.OD VAS BHATIH NE MOZ DA SE PRODJE ULICOM.

  • Nesa Vreme: 17.01.2015 22:25h

    Da li je moguce da neko krseci zakon ovako se pravda i nije je sramota....dokle da neko bude kriv ovim nazivimo poznatim licnostima, ,,,,,,,,,nije je sramota,,,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP