Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE ODUSTAJE

Ana Mihajlovski Grubin:
Pomozimo devojčici da dobije kuću!

Autor: Puls | 12.05.2013 - 15:30:00h | Komentara: 0

Voditeljka Ana Grubin ne odustaje od svoje ideje da pomogne ugroženim ljudima u Srbiji, kojima je pomoć i te kako potrebna. Naime, akcija njenog fonda "Plan B" kojoj je dala naziv "Dinar za sve" napreduje polako, ali sigurno.

Ana Mihajlovski Grubin

Ana Mihajlovski Grubin

Voditeljka se trenutno najviše posvetila prikupljanju novca za izgradnju kuće petnaestogodišnjoj devojčici iz Donjeg Adrovca kod Aleksinca, koja se zove Veselinka.
- Učenica prvog razreda Tehničko-trgovačke škole u Aleksincu živi u paklu, ispod praga siromaštva. Kuća koja pre liči na staju, bez prozora i stakla na vratima, u haosu jedne jedine sobe, sa stvarima na gomili dom je porodice Vidojević. Apelujem na sve ljude dobre volje da pomognu koliko god su u mogućnosti, kako bi Veselinka imala normalno detinjstvo - rekla je Ana za "Pulsonline".

a

- Ovoj devojčici i njenoj porodici potreban je donator za kupovinu mesečne karte za vreme školske godine kako bi Veselinka mogla redovno da ide u školu. Donator za jedan obrok dnevno, kako bi Veselinka mogla da sita na nastavu. Donator za plaćanje mesečne potrošnje struje u iznosu od 3.000 dinara. Kao i cipele, garderoba, i građevinski materijal za renoviranje kuće - istakla je Ana i dodala da je sve navedeno kratkotrajna pomoć za malu devojčicu, te da bi joj najviše značilo kada bi joj bio obezbeđen adekvatan prostor za život.
- Građevinska firma koju mi je preporučio direktor škole koju pohađa Veselinka poslala je predračun za sanaciju kuće koji iznosi 750.000,00 dinara.

Opština Aleksinac će se odreći naplate troškova

za priključak na gradsku vodovodnu mrežu kao i priključak struje - ispričala nam je Ana, i dodala da su do sada prikupili samo deset posto od potrebnog iznosa.

Koliko puta smo smo tokom dana ostavili dinar u prodavnici ili ga zaboravili u džepu kaputa? Budimo humani.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP