Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODJAVILA POLICIJU

Ana: Ne dolazim na saslušanje!

Autor: | 21.01.2015 - 11:45:00h | Komentara: 0

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin nije se pojavila u policijskoj stanici Stari grad gde je trebalo da da izjavu povodom ometanja policajca na dužnosti i prekršaja jer je odbila da pokaže ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu.

Ana Mihajlovski Grubin

Ana Mihajlovski Grubin | Foto: Rajko Ristić

Prošle nedelje je voditeljka Ana Mihajlovski Grubin privedena nakon incidenta sa ekipom Parking servisa u centru grada,nakon što je pokušala da spreči radnike Parking servisa da joj odnesu automobil, koji nije bio propisno parkiran.
Voditeljka se svađala sa radnicima Parking servisa, nakon čega se pojavila i policija koja ju je privela. Trudna voditeljka je na kraju završila u Urgentnom centru jer joj je pozlilo.
Sada je voditeljka, nakon što se nije pojavila na saslušanju u policijskoj stanici Stari grad gde je trebalo da da izjavu, poručila da se neće pojaviti ni na novom saslušanju koje je zakazano za sledeći ponedeljak.

"Ovo što naša policija radi je za njihovu profesiju sramota. Bolje da se bave zakonom nego da ćaskaju sa novinarima. Zbog toga se neću pojaviti u ponedeljak na zakazanom razgovoru", rekla je voditeljka "Blicu".

Krivičnom prijavom zaprećeno je do tri godine zatvora, dok bi za ostale prekršaje voditeljka trebalo da plati novčane kazne. Zbog odbijanja da se legitimiše, platiće 5.000 dinara, a ista kazna predviđena je i za nepropisno parkiranje. Odvojeno će platiti Parking servisu, koji je uklonio vozilo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP