Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANDA POPOVIĆ BILA OSUMNJIČENA ZA MALTRETIRANJE BEOGRAĐANKE

Ana Nikolić: Dobro sam prošla!

Autor: A. Radojević - B. Jelovac | 15.08.2013 - 22:20:00h | Komentara: 6

Nakon što je pogledala snimak na kojem tri devojke šišaju i tuku jednu Beograđanku, Nikolićevoj je laknulo.

Ana Nikolić

Mogla je i gore da prođe: Ana Nikolić | Foto: Vladimir Lukić

Nakon što je dobila batine od Mande Popović, pevačica Ana Nikolić je dugo bila u šoku, ali joj je laknulo kada je nedavno saznala i za gore slučajeve! Naime, kako „Alo!” nezvanično saznaje, Ana je od prijateljica čula da ovo nije prvi slučaj da se ime Mande Popović vezuje za incidente i nasilje.
- Kao što je i sama rekla nakon incidenta, nije poznavala Mandu Popović, pa je tek kasnije čula razne priče o njoj. Na preporuku prijateljica koje su se setile prethodnog incidenta pogledala je snimak na kojem tri devojke maltretiraju jednu Beograđanku, a potom pročitala tekstove u kojima se navodi da je za nastanak videa bila osumnjičena upravo Manda. Nakon što je pogledala snimak, bila je šokirana i odmah nakon toga mi je rekla: „Ja sam još i dobro prošla” - ispričao je za „Alo!” izvor blizak pevačici i dodao da se ona sada oseća mnogo bolje.

Voli da bije srpske pevačice: Manda Popović

Povezana sa još jednim incidentom: Manda Popović

 
- Ana je bila vrlo uznemirena nakon incidenta sa Mandom. Sada se oseća mnogo bolje, mada su joj stvari koje je saznala znatno pomutile misli, a i dalje ne zna zašto ju je Popovićeva napala. Ipak, želi da stavi tačku na celu priču i da se posveti svojim obavezama - zaključio je izvor blizak Nikolićevoj, a kako bismo saznali da li Ana stvarno smatra da je dobro prošla nakon batina koje je dobila od Mande, kontaktirali smo sa njenim bratom Markom.
- Nećemo ništa komentarisati - bilo je jedino što je izjavio Nikolić.
U nameri da saznamo šta Manda Popović ima da kaže ovim povodom, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.
Podsećanja radi, Manda Popović je 2007. godine osumnjičena da je sa dve drugarice učestvovala u zlostavljanju jedne devojke. Na snimku tri devojke tuku, šišaju i teraju devojku da izgovara „ja sam kurva” i „ja sam drolja”. Manda je tada u policiji negirala da ima bilo kakve veze spornim videom.
- Ne poznajem devojku koja je na tom snimku niti znam kako je moje ime dovedeno u vezu s ovim događajem. Pozvana sam u policiju, odazvala sam se pozivu, dala sam iskaz i puštena sam kući - izjavila je tada Popovićeva.

Sporni snimak maltretiranja Beograđanke

Sporni snimak maltretiranja Beograđanke

Poslednji komentari
  • markone Vreme: 16.08.2013 03:41h

    Potpuno nebitni likovi za nase drustvo, jedino sto bi trebalo je da se malo ispitaju ove devojke znaju li sta o elitnim uslugama starijih dobrostojecih muskaraca, a nebitno da li je u pitanju Cazim, Misa Banana itd...

  • Sanja Milisavljevic Vreme: 16.08.2013 10:49h

    optuzujte velegradjanke kad napadaju i Crnogorke i nas ostale, pa pisite o tome ali za to bi Vam bile potrebne cele novine vece od svih beogradskih

  • novak Vreme: 16.08.2013 12:52h

    ovo je atak na mandu, dokazano je da manda nema apsulutno nikakve veze sa slucajem marija zabelo.ana je zasluzila batine jer se ponasa nenormalno.ana je labilna licnost

  • bosko Vreme: 16.08.2013 16:09h

    ljudi zasto optuzujete devojku?.mande popovic uopste nema na snimku to su bile pretpostavke koje su utvrdjene da nisu osnovane i tacne.svaka drzava ima zakon normalno je da bi i ona odgovarala kao i svaki drugi gradjanin te zemlje.dobro je svima poznato da se nikolicka ponasa ne primerno,blesavo i da je cesto pod uticajem alkohola i raznih opijata,cazimov dosije govori dovoljno o njemu kakav je profil licnosti u pitanju.manda je lepa,inteligentna iz veoma imucne porodice.

  • Manduša Vreme: 16.08.2013 16:33h

    Tri grdosije na jednu devojku , veliki uspeh baš. Ana je za ovu Mandu gospodja sa karijerom,dok je ova obična brđanka kojoj je prošao voz pa je sada očajna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP