Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI STARI LJUBAVNICI

Ana Nikolić i Vlada Mandić opet zajedno!

Autor: Blic.rs | 03.01.2014 - 19:43:00h | Komentara: 0

Ana Nikolić i Vlada Mandić obnovili su emotivnu vezu, te su i u novu godinu ušli zajedno, i to u hotelu „Hajat“, gde je pevačica nastupala u najluđoj noći.

Ana Nikolić

Ana Nikolić

 - Vlada i Ana su u vezi tek nekoliko meseci, ali to kriju od javnosti. Budući da su imali loše iskustvo kada su mediji u pitanju i da su tek nedavno raskrstili sa svojim bivšim ljubavnicima, ona sa Ćazimom Osmanijem, a on sa glumicom Marijom Petronijević, rešili su da o svojoj vezi ćute.Iako je nedavno u javnost procurila informacija da su obnovili romanu, kao i da se Ana nedavno preselila u zgradu u kojoj živi Vlada, oni ne žele da potvrde te navode. Dogovorili su se da ćute o taj dogovor oboje poštuju - ispričao je za “Blic” izvor blizak ovom paru.

Ipak, kada je Ana dogovorila da peva za doček u Beogradu, jedan od najpopularnijih srpskih neženja odlučio je da te večeri bude uz svoju dragu.

- Čim je Ana donela odluku, Vlada je uplatio doček u „Hajatu“. Okupio je svoju ekipu, na čelu sa svojim najboljim prijateljem, rukometašem Ljubom Jovanovićem i rezervisao centralni sto u sali - zaključuje naš izvor.
Fotoreporter “Blica” je u najluđoj noći uslikao rukometaša kako se provodi ne skidajući pogled sa pevačice koja je mamila uzdahe ne samo njemu već i ostalim muškarcima pošto je obukla providnu haljinu. Ipak, diskreciju su zadržali, pa se nisu poljubili u ponoć, već su se ponašali kao da su poznanici.

Vlada Mandić

Vlada Mandić | Foto: Zoran Lončarević

 Pevačica do zaključenja ovog broja nije bila dostupna za komentar, a njen brat Marko kratko nam je rekao da je Ana u hotelu samo radila svoj posao.
- Mi smo tamo otišli i odradili posao - bio je kratak Nikolić, dok je rukometaš izbegao da odgovori na pitanje kako se proveo za doček uz novu devojku.

- Ušao sam u ovu godinu bez tenzije, nadam se da će mi biti bolja od svih prethodnih, kako na poslovnom tako i na ljubavnom i porodičnom planu - rekao je Mandić.

Plava ruža

Pevačica je tokom večeri na poklon od rukometaša dobila plavu ružu, koju je prihvatila uz osmeh.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP