Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ČASTILA SEBE LUKSUZNOM NEKRETNINOM U TOPLIJIM KRAJEVIMA

Ana Nikolić kupila vilu u Tajlandu!

Autor: Zorica S. Radulović | 19.01.2015 - 15:45:00h | Komentara: 12

Pevačica Ana Nikolić, koja na početku svake godine odvoji nekoliko dana da ode u toplije krajeve, ovog puta je odlučila da nađe svoj mir u Tajlandu. I dok mnoge njene kolege traže u kojim će hotelima odsesti, Nikolićeva je nedavno u ovoj tropskoj zemlji pazarila vilu. Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, ona je pre dva dana otputovala na odmor i veoma je srećna, jer će uživati u svojoj nekretnini.

Ana je sakupila  pare i pazarila kuću koja ima  pogled na more,  a sve prostorije je opremila po svom ukusu

Ana je sakupila pare i pazarila kuću koja ima pogled na more, a sve prostorije je opremila po svom ukusu

- Ana svake godine na nekoliko dana ode u Tajland, i tamo se uvek lepo odmori i napuni pozitivnom energijom, zato je nakon kupovine stana u Beogradu rešila da skupi pare i pazari vilu u ovoj tropskoj zemlji. Još u decembru je kupila veliku kuću koja ima pogled na more. Ana je unajmila i arhitektu, koji je stilizovao i uradio enterijer po njenom ukusu i ona je prezadovoljna kako sada sve izgleda.

Nije želela jarke, napadne boje, pa u vili preovladavaju nijanse bele i bež. Primećuje se da je za uređenje zaslužna ženska ruka, jer sve sobe, kao i sama kuća, izgledaju veoma romantično. Ani je vrlo bitno kakav je enterijer, jer voli da se oseća opušteno i smireno - priča naš izvor, i dodaje da će Nikolićeva sada češće boraviti u Tajlandu.

- Ana će, kada god bude imala slobdno vreme i kada ne radi, da ode na nekoliko dana u Tajland. Raduje je to što će sada moći i svoje prijatelje da ugosti i da svi zajedno uživaju u lepom vremenu. S obzirom na to da je čekaju obaveze u Beogradu, Ana neće moći duže od 20 dana da ostane, ali će za nekoliko meseci opet pobeći nazad - rekao nam je izvor blizak Nikolićevoj.
Pozvali smo pevačicu kako bismo proverili informaciju, ali se ona do zaključenja broja nije javila na telefon.

Ana Nikolić

Ana Nikolić

Oduševila publiku u Puli!


Pre nego što je otputovala u Tajland, Ana Nikolić je nastupila u Puli, gde je oduševila sve prisutne. U Aninom koncertu je uživalo preko 4.000 ljudi, a publika je sve vreme uglas pevala sve njene pesme. Pevačica nije mogla da veruje koliko se ljudi skupilo da je sluša, a svi su želei da se slikaju sa njom posle koncerta.

Poslednji komentari
  • besmrtnik Vreme: 19.01.2015 15:51h

    Treba nam još skinuti 20% sa plata i penzija kad smo marva!!

  • Mia Vreme: 19.01.2015 16:31h

    pa kako li je zaradila te silne pare? do skoro je kukala kako je na putovanje u Italiju potrosila sve pare, ukljucujuci i one u steku i one namenjene pesmama.. pa me sad zivo zanima odakle joj?! pa ovu treba odmah uhapsiti, a ne zvati na razgovor

  • Boris Vreme: 19.01.2015 16:39h

    Pre nego sto krene sa ovakvim nebulozama mogla je makar da se raspita . Na Tajlandu Stranci ne mogu da kupuju Vile , Kuce kao ni zemljiste . Mogu da kupuju samo male stanove , takozvane " Kondo " Sto kosta oko 10.000 hiljada Evra , ja sam jedan kupio pre 15 godina jos . Prosto ne znam da li da se smejem na ove nebuloze ili da mi bude muka od budala .

  • aleksandar Vreme: 19.01.2015 17:02h

    Kaze se NA Tajlandu a ne U. Zorice!

  • dragan Vreme: 19.01.2015 17:09h

    Stranac na Tailandu ne moze da poseduje nistaaaaaaaa cisto ako niste znali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP