Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRAVAC LONDON

Ana Nikolić: Marijana Mateus me vodi na svetske žurke!

Autor: Puls | 04.01.2015 - 21:00:00h | Komentara: 1

London obožavam, za mene je to jedan od najlepših gradova na svetu, pruža neverovatne mogućnosti, a ja ću imati divnog vodiča.

Ana Nikolić

Novodišnje praznike pop pevačica provešće u Londonu, gde će joj domaćica biti modna kreatorka Marijana Mateus.

– London obožavam, za mene je to jedan od najlepših gradova na svetu, pruža neverovatne mogućnosti, a ja ću imati divnog vodiča, Marijanu Mateus. Ona se tamo veoma lepo snašla, poznaje London dobro i nas dve već imamo razrađene planove. Biće nam vrlo zanimljivo, izlazićemo i u noćni provod, tamo ima dosta svetskih partija, tako da se mnogo radujem.

Od simpatične bucke do zgodne cice, kod nje je tanka linija. Kako uspeva da za tako kratko vreme dovede liniju u red objasniće u programu koji priprema za narednu godinu.

– Planiram da uskoro promovišem jedan program o tome kako liniju dovesti u red, pa ne bih sada o tome pričala. Znam da to mnogo ljudi zanima, a planiram da predstavim jedan potpuno nov koncept.

Ana Nikolić i Marijana Mateus

Ana Nikolić i Marijana Mateus

Osmeh s Aninog lica na trenutak je nestao kada smo je pitali za ljubav.

– O tim temama više ne razgovaram jer se uvek sve zloupotrebi. To je moj privatni život i ne mogu da ga eksploatišem – kazala je pevačica i objasnila da na navode medija nije uspela da ogugla. Zbog prošlosti se, međutim, ne kaje.

– Sve mi se desilo baš kao što je i trebalo, što mojim izborom, što spletom okolnosti. Iz svih situacija koje su mi se dešavale uvek sam se trudila da učim i saznajem šta u budućnosti da činim. Ne kajem se ni zbog čega, uvek sam stajala iza svojih odluka, a sve i da su bile pogrešne, ja sam u tom trenutku tako htela.
Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 04.01.2015 21:11h

    W moja Ana, neka si i ti doživela da te netko vodi na žurke. Kakva je razlika između svetskih žurki i ovih naših ? Skorojevići kao skorojevići, oni koji spadaju u elitu, sigurno da neće svoje dragoceno vreme ostavljati na tamo nekim žurkama, a Marijana pre sliči na novokomponovanog makroa i provodađiju. Možda se i udaš ako ti Marijana bude tražila muža ?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP