Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JAČA OD DRŽAVE!

Ana Nikolić: Miša Banana je nevin!

Autor: Ekipa Alo! | 01.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Bez obzira na to što se biznismen Rodoljub Miša Radulović tereti za ozbiljna krivična dela, pevačica Ana Nikolić smatra da će on u ratu protiv države izaći kao pobednik i, kako je navela, “dokazati svoju nevinost”, iz čega se može zaključiti da ona ima neka saznanja koja nema ni tužilaštvo!

Nikolićeva tvrdi da je proces protiv njenog prijatelja iskonstruisan

Nikolićeva tvrdi da je proces protiv njenog prijatelja iskonstruisan | Foto: Zoran Ilić

Kada je pre nekoliko meseci pisano da je biznismen Rodoljub Miša Radulović, poznatiji pod nadimkom Miša Banana, na čelu narko-kartela, te da je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa Nikolićevom, pevačica nije želela ništa da komentariše. Međutim, u intervjuu za magazin “Stori” sada je odgovorila na sva pitanja vezana za ovu temu ističući da je Miša Banana samo njen prijatelj, ali i da veruje da će dokazati svoju nevinost.


- Miša Radulović je moj prijatelj već dugo vremena. Nažalost, poslednjih godina nemamo kontakt, ali ja se svojih prijatelja ne odričem tek tako, naročito onda kada imaju pobleme. On je, pre svega, jedan visokoobrazovan čovek i veliki gospodin. Iskreno verujem kako će u celom tom iskonstruisanom skandalu veoma brzo dokazati svoju nevinost i iz svega izaći kao pobednik - izjavila je Ana, kojoj je smetalo provlačenje njenog imena kroz celu priču sa Mišom Bananom.

Rodoljub Radulović

Rodoljub Radulović


- Smeta mi, u bilo kom kontekstu. Zbog takvih priča čak sam i tužila neke medije. Na kraju mi je sve to postalo smešno. Zapravo nisam ni bila u Srbiji kada se o tome pisalo, već sam boravila u Tajlandu. Vratila sam se i videla sav taj haos, na koji sam počela da gledam iz potpuno drugog ugla. Neke medije koji su baš preterivali povezujući me sa čitavom pričom tužila sam, a onda sam o tome malo pevala i u svojoj novoj pesmi - ispričala je pevačica, a na pitanje da li se pesma zove “Banana”, Ana je odgovorila:

- Ana Banana. Ne smem da vam otkrijem kako se tačno zove - zagonetna je bila Nikolićeva, ali kako uskoro planira da izda novi album, verujemo da ćemo ubrzo i čuti tu pesmu.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 02.06.2013 05:53h

    tesko nama sa ovakima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP