Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICI ODSTRANJEN TUMOR NA DOJCI

Ana Nikolić: Osećam se nikad bolje!

Autor: Story | 08.12.2013 - 22:00:00h | Komentara: 1

Skandal zbog obnarodovanih ljubavnih SMS poruka upućenih albanskom biznismenu Ćazimu Osmaniju s kojim je imala kratku aferu pevačica Ana Nikolić ne želi da komentariše, ali zato otkriva kako se oseća nakon što joj je odstranjen tumor na dojci.

Ana Nikolić

Ana Nikolić | Foto: Vladimir Lukić

Gungula u kojoj se našla pop zvezda Ana Nikolić (35) nakon što su objavljene njene SMS poruke upućene albanskom biznismenu Ćazimu Osmaniju zvanom Feliks, još ne jenjava.
Sve je počelo batinama koje je Ana početkom avgusta dobila u hotelu Maestral u Pržnu od navodne Osmanijeve verenice Mande Popović, da bi ta čitava afera već krajem avgusta, sudeći po razmenjenim SMS porukama, dovela do poznanstva pevačice i crnomanjastog biznismena. Kako se priča u krugovima bliskim pevačici, Feliks je neposredno nakon incidenta, posredstvom Aninih i njegovih zajedničkih prijatelja, navodno poželeo da demantuje njihovo poznanstvo pred kamerama emisije Ekskluziv, ali se u međuvremenu predomislio.
- Ćazima ne poznajem i nikada ga u životu nisam videla. Svako dalje dovođenje mog imena i prezimena u kontekst takvih priča biće predmet delovanja mog advokata – istakla je Nikolićeva poslednje nedelje avgusta u intervjuu za Story.
Ipak, krajem septembra, uoči pevačicinog 35. rođendana, u Švajcarskoj se desilo famozno poznanstvo temperamentne brinete i kontroverznog Albanca.
Susret je potom rezultirao kratkom romansom koja je mesec i po dana kasnije dobila neočekivani epilog u vidu ne baš džentlmenskih iznošenja privatnih poruka u javnost. Za aferu sa SMS porukama Ana je saznala na krstarenju od Švedske do Finske i nazad, kada je pred tri hiljade ljudi pevala na brodu Balkan kruzer na kojem je imala obezbeđen i luksuzni apartman. Dobro raspoloženje i ondašnji ugođaj nisu uspele da joj pokvare loše vesti iz Srbije o tome da je objavljena prepiska sa Ćazimom i to nekoliko nedelja nakon što je njihov kontakt i zvanično okončan. U međuvremenu, u medijima se pojavila i informacija o tome da se podvrgla operaciji dobroćudnog tumora na dojci koji je otkrila na redovnom ultrazvučnom pregledu početkom oktobra, kada je i operisana.
- Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osećam se nikad bolje – bilo je jedino što je u žiži skandala sa Ćazimom izjavila Ana Nikolić samo za Story i ostala dosledna odluci da ne komentariše aferu o SMS prepisci.
Tu, ipak, nije kraj sagama o njenom ljubavnom životu jer su je mediji prošle nedelje spojili i sa bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Istina je, međutim, da je Ana kupila stan i preselila se u njegovu zgradu, što je podstaklo spekulacije o navodnoj romansi, samo zato što stanuju na istoj adresi.
Insinuacije o odnosu sa Anom, Mandić je odmah demantovao istakavši da je sve u najboljem redu u njegovoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, a zgodna pevačica ne opterećuje se previše insinuacijama o svom životu pa i dalje marljivo nastupa do tri puta nedeljno pripremajući se usput i za doček Nove godine koji će provesti radno u hotelu Hyatt. I figuru je, nakon kratkotrajnih problema sa kilažom, dovela do savršenstva svakodnevno vežbajući u fitnes studiju AAA, u vlasništvu njene mame Miljane.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 09.12.2013 08:33h

    Dakle koliko sam shvatio...prvo svasta-nesto..drugo /konacno/poznanstvo sa Fekixom..trece...kupovina stana...Sreckovicka je O/A/NA..Ipak kao coveku najdraze mi je da se spasila te potencijalne bolesti i da savetuje sve zene da se redovno pregledaju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP