Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE OČEKIVALA

Ana Nikolić zaprepastila Gogu!

Autor: Opera.17 | 05.06.2015 - 08:30:00h | Komentara: 4

Folk pevačica Goga Sekulić je nedavno gostovala u emisiji "Iz profila" kod voditeljke Vesne Milanović na Grand narodnoj televiziji i tom prilikom ispričala mnoge situacije iz svog života, koje publika do sada nije znala.

Goga Sekulić

Goga Sekulić | Foto: Instagram / sekulicgoga

Sekulićeva je posebno ishvalila svoju koleginicu Anu Nikolić, čije ponašanje je pozitivno iznenadilo nekoliko meseci nakon što joj je preminuo suprug Igor Ramović.
Nikolićeva joj je slala poruke podrške, a zatim je zvala da se vide i tom prilikom napravila gest koji je Gogu ostavio bez teksta.

Zajedno i u dobru i u zlu:  Goga i Ana

Goga i Ana

- Jako me je iznenadila Ana Nikolić! Ja sam sa njom uvek bila - ćao, ćao, kako si - kad se sretnemo na nekim zbivanjima ili na aerodromu kad idemo na nastupe. Ali, jednom me je pozvalala, kad je prošlo nekoliko meseci... Slala mi je neke lepe poruke, podršku, pa me je zvala da idemo do jednog restorana našeg omiljenog, da ručamo. Malo smo pričale i u jednom momentu mi je stavila pare u torbu. Pitala sam je šta je to, ne treba mi, a ona mi kaže da ne zezam. Ubacila mi je jednu sumu novca, ja sam bila zaprepašćena. Rekla mi je da zna da ne radim, da mi je mnogo teško, da imam za ne daj Bože, neka se nađe. Ostavila me je bez teksta. Nije zbog novca, nisam to očekivala, nego taj gest. Još me zvala da pričamo, da mi da neku volju i podršku. Prosto sam bila iznenađena, ponela se kao frajer. Nije u pitanju materijalna stvar, ona je takav šmeker ispala, da ja to pričam svima i svuda - ispričala je Goga ovu dirljivu situaciju.
 
Poslednji komentari
  • Dubravka Vreme: 05.06.2015 10:22h

    Bravo Ana. Godinama nisam čula da je neko ispao takav čovek i prijatelj u pravom smislu te reči. Ovakve pozitivne primere treba promovisati. Ovo jejedini način da nam svima bude bolje i da kao društvo postanemo normalni i pre svega ljudi. Čestitam roditeljima koji su ti usadili prave vrednosti i koji su te vaspitali. Sve moje simpatije i poštovanje, devojko svaka ti čast.

  • SM Vreme: 05.06.2015 13:06h

    Bravo ANA!

  • Oliver Vreme: 05.06.2015 17:45h

    Je li ima igde mesta gde se pominju pare a da ova Leontina ne bude tu, znaci vece zlo odavno nisam video.

  • Nina Vreme: 06.06.2015 07:52h

    Svaka cast Ana!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP