Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ U AGONIJI ZBOG NEIZVESNOSTI

Ana odlaže kaznu Adilu

Autor: B. R. | 26.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Pevač Adil Maksutović juče je zabrinut došao u Palatu pravde, gde je njegova nevenčana supruga Ana Ramadanovski trebalo da se izjasni da li će svedočiti da ju je tukao. Njegova agonija se nastavlja, jer se Džejeva ćerka nije pojavila na zakazanom ročištu.

I dalje  čeka njenu  završnu reč

I dalje čeka njenu završnu reč | Foto: RAS

Iako su pre mesec dana tražili odlaganje suđenja i najavili mogućnost mirnog rešenja, suđenje Adila i Ane se ni juče nije održalo. Za razliku od pevača koji je u pratnji advokata došao nekoliko minuta pre devet časova, za kada je bilo zakazano ročište, Ramadanovska to nije učinila, kao ni njen advokat. Adil je nakon desetak minuta izašao iz sudnice i nervozan zbog nastavka agonije nije bio raspoložen za davanje izjava, dok nam je njegov advokat kratko rekao da je suđenje odloženo.


Džej: Nikada se neće pomiriti


Pevač Džej Ramadanovski kaže da njegova ćerka, kao ni on nikada neće oprostiti Adilu to što je uradio.
- Nisu se pomirili i nikada neće. Od tog posla nema ništa. Kako da mu oprostim?! Posle carskog reza, popucali su joj konci na stomaku. Kako mogu da mu oprostim? To je moja ćerka! A njega sam gledao kao sina. Nije to smeo sebi da dozvoli nikada. Kako da mu oprostim?! Pa ni Ljuba Zemunac ne bi tako pretukao ženu kao što je Adil pretukao Anu - nedavno je izjavio pevač.

- Ana još uvek nije spremna da donese konačnu

odluku da li će svedočiti protiv Adila. Sa jedne strane joj je žao da oca svog deteta strpa u zatvor, dok sa druge želi da on plati za sve što joj je uradio.

Njoj je najbitnije da sin Adrian bude sa njom i zato je tražila od pevača da joj prepusti starateljstvo, ali se on stalno premišlja. Čas joj obeća da neće tražiti od suda starateljstvo nad mališanom, a onda kada se pokače promeni mišljenje.

To je dodatno koleba u odluci da li će se pridružiti tužilaštvu i svedočiti protiv Adila. Svesna je da ukoliko ona odustane ni država neće imati dovoljno dokaza da ga kazni - kaže naš izvor blizak Ani.

Podsećanja radi, 6. decembra 2013. godine, samo dva meseca nakon što se porodila, Ana je pozvala policiju i prijavila da je Adil tukao, te da joj treba pomoć da se vrati u stan kako bi uzela bebu. Ona se tada preselila kod majke u Kotež, a lekarskim pregledom su joj, kako je tvrdila, utvrđeni hematomi po glavi i stomaku.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 26.06.2015 14:53h

    zar ne treba kad tuzitelj ne dodje da se presusda donese u korist tuzenog?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP