Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIKOLIĆEVA SE SA ODMORA VRATILA PRAZNIH DŽEPOVA

Ana ostala bez dinara!

Autor: Zorica S. Radulović | 10.09.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Ana Nikolić vratila se sa letovanja bez prebijene pare. Kako „Alo!“ saznaje, pevačica je tokom boravka na Siciliji i Azurnoj obali potrošila poslednji dinar koji je imala te je bratu naredila da joj što pre nađe tezge kako bi opet mogla da funkcioniše.

Sada više  nema  bahanalisanja

Sada više nema bahanalisanja | Foto: Zoran Ilić

- Još pre odlaska na more, Ana se poprilično istrošila opremajući stan koji je skoro pazarila. Samo za enterijer izdvojila je oko 30.000 evra. Pored toga, kupila je i auto, što joj je gotovo opustošilo štek sa novcem. Neposredno pre odlaska na more, žalila se prijateljici da je skoro sve pare potrošila, a još mora da ide na more na Siciliju i Azurnu obalu, što je pre toga uplatila - govori izvor „Alo!“ blizak pevačici.


Kako saznajemo, pevačicu je obilazak Palerma skupo koštao, budući da je to grad u kojem može dobro da se šopinguje, a već i vrapci na grani znaju da je Ana slaba na dobre krpice i skupe cipele. Samo u ovom italijanskom mondenskom letovalištu ostavila je 5.000 evra, dok troškove sa Azurne obale ni samoj sebi ne sme da prizna, a ne bratu, koji je svakoga dana ispituje na šta je potrošila silne pare.

Ono što je sigurno, Ana se u Beograd vratila bez prebijene pare i sad ne može da iščeka prvu tezgu kako ne bi morala da se zadužuje. U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Aninog brata i menadžera, ali se do zatvaranja broja nije javljao na telefon.

Ana ispraznila i štek za nove pesme

Od svake tezge Ana Nikolić odvaja pare na stranu koje su namenjene za kupovinu novih pesama. Koliko joj je sada zagustilo, govori i činjenica da je i taj štek Ana ispraznila, te je umesto novih kompozicija pazarila nove krpice, tašne i cipele. Izgleda da se zgodna Paraćinka vodila time da nije važno šta pevaš, nego u čemu, pa će bar svoju publiku iznenaditi novim izgledom.

Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 10.09.2014 09:52h

    Znaci pocinje ponovo trcanje za cazimom.

  • don kihot Vreme: 10.09.2014 10:28h

    PEVAM DANJU, PEVAM NOĆU, OBLAČIM SE KAD GOD HOĆU! -------------------------------------- Potrošila Ana sve rezervne pare, pa sad mora da radi za dugove stare! Vodila i mamu sa sobom na more, provodile se obe celu noć do zore! Slikala je Miljanu, hvalila joj stas, zgodna beše mama, al' joj fali glas! Kupile su "krpice", jer to mnogo vole, al' publika misli da su bolje gole! Jesen brzo stigla je i skoro će zima, problem lako rešiće-idu kod Ćazima! Sve što bude trebalo, tu je majstor Ćaza- spasiće im telo od zime i mraza! Ako Manda naiđe, biće čak i vruće, bolje da su sedele na sred prazne kuće!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP