Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NABACILA NEKOLIKO KILOGRAMA

Ana se ponovo ubucila!

Autor: K. M. S | 05.10.2014 - 11:00:00h | Komentara: 2

Pevačica Ana Nikolić provodila se sa svojom koleginicom Jelenom Karleušom na koncertu Dragane Mirković, a kako se već nedeljama spekuliše da se pevačica bori sa viškom kilograma, to je ovog puta i pokazala. Naime, pevačica se u loži slikala zagrljena sa Tonijem, mužem Dragane Mirković, i Jelenom, a salce na stomaku nije uspela da sakrije.

Fotografiju sa koncerta Karleuša je postavila na svoj Tviter profil, a na njoj se vidi Anino ispalo salce. Živo je čudo da je ovaj višak sa Aninog stomaka umakao oštrom oku JK, pa je upravo ovom fotografijom izazvala podrugljive komentare na društvenim mrežama.


Ana je oduvek imala problema sa kilogramima. Dešavalo joj se da se za samo mesec dana ugoji više od deset kilograma, pa smo imali priliku da vidimo Anu u izdanjima od zanosne zgodnice do prave buce. Nikolićeva je naučila da se nosi sa viškom kilograma, pa je u više navrata govorila da liči na tenk kad se ugoji, ali da je tako lepša i sebi i svojim bivšim momcima.

- Istina, najbolje izgledam sa 54 i 55 kilograma, ali toliko sam imala samo u srednjoj školi. Sa 57 do 60 kilograma takođe lepo izgledam. Čak sam sebi, a i svim svojim bivšim muškarcima, lepa kad se malo ugojim, tada sam jedrija u licu. Sa više od 60 kilograma na televiziji izgledam kao mali sportski tenk - izjavila je svojevremeno Ana.

Definitivno je da pevačica nema komplekse, da se dobro oseća u svojoj koži i da ne krije svoje obline. Verujemo da će nas Nikolićeva opet iznenaditi ekstremno brzim gubitkom kilograma, te da će se vratiti na onih 54, s koliko se, kako i sama tvrdi, oseća najbolje.
Poslednji komentari
  • gago Vreme: 05.10.2014 16:31h

    Bolje da ljulja nego da zulja.

  • Nadja Vreme: 05.10.2014 16:48h

    Ali su se obe ko strsljeni okomile na ovog coveka,misleci da ce im udeliti nesto,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP