Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA IZNAJMILA STAN OD ODBORNIKA SNS

Ana se preselila u Mandićev stan

Autor: B. Radulović | 06.12.2013 - 19:30:00h | Komentara: 4

Pevačicu Anu Nikolić po svemu sudeći ne drži mesto, pa je tako po ko zna koji put promenila mesto boravka i sada se skrasila ni manje ni više nego u stanu bivšeg rukometaša i jednog od najvećih zavodnika ženskih srca Vlade Mandića.

Lepa, ali kako kuva?

Strahuje za svoju bezbednost: Ana Nikolić | Foto: Vladimir Lukić

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Mandić je Nikolićevoj ustupio jedan od svojih stanova kako bi se pevačica smestila i u njemu konačno našla svoj mir.

Ana ljubila Mandića usred kafića

Početkom novembra, Mandić i Ana su viđeni u jednom beogradskom kaću kako se strasno ljube, o čemu je „Alo!“ prvi pisao. Iako je u centru medijske pažnje bila njena veza sa Ćazimom, ona se nije osvrtala na poglede gostiju kafića, već je sa Vladom razmenjivala nežnosti uz vino i večeru.
- U nekoliko navrata su se ljubili za stolom, a Ana se sve vreme smejala Vladinim šalama. Otišli su zajedno njegovim automobilom. On joj je kao pravi džentlmen pridržao bundu i otvorio vrata pri izlasku - istakao je tada jedan od gostiju kafića koji je sedeo za susednim stolom.

Naravno, Mandić je ovaj dom Ani ustupio za novac jer je poznato da odbornik Srpske napredne stranke u svom vlasništvu ima poslovno-stambeni centar u kojem se nalazi nekoliko apartmana za rentiranje.

- Ana je posle cele frke sa Ćazimom i njihove veze rešila da se malo povuče od javnosti i promeni neke stvari u životu, pa je tako želela i da nađe novi stan za sebe i tako ima svoju privatnost. Dosta ljudi i medija je znalo gde ona živi, pa je to bio još jedan od razloga zbog kojih je želela da promeni adresu. Zato je potražila pomoć Vlade Mandića, koji je kupio velelepnu zgradu sa luksuznim apartmanima koje izdaje - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da je Ana želela baš Vladin stan jer je 24 sata pod nadzorom obezbeđenja.

- Ani je odgovarao taj stan jer taj stambeni centar ima obezbeđenje, a prozori su okrenuti ka dvorištu. Iskreno, Ana posle batina koje je dobila od Ćazimove devojke Mande Popović strahuje za svoju bezbednost, pa je tim pre htela da neko non-stop motri ko se kreće oko zgrade i čuva je od potencijalnih napadača - dodao je naš izvor, a kada smo pozvali Mandića da prokometariše kako je došlo do “saradnje” sa poznatom pevačicom, on je bio profesionalac, pa nije želeo da ispriča detalje, ali nam je vrlo jasno dao do znanja da su naša saznaja tačna.

Vlada Mandić: Ne bih izneverio privatnost stanara

Vlada Mandić: Ne bih izneverio privatnost stanara | Foto: Vladislav Mitić


- U svom poslovno-stambenom centru imam dosta stanova koje izdajem, a privatnost svojih stanara ne bih izneverio, bez obzira na to da li je u pitanju javna ličnost ili ne - rekao nam je Mandić, dok je Nikolićeva bila kratka:
- Nemam komentar.

Ana: Vučić super izgleda!

Dok njena afera sa Ćazimom Osmanijem i dalje interesuje javnost, Ana Nikolić je odlučila da o albanskom biznismenu ne govori, ali zato o drugim muškarcima i te kako priča. Tako je gostujući na Radiju „Pingvin“ pohvalila izgled prvog potpredsenika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića.
- Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu - izjavila je Ana u emisiji „Dan sa Lejlom“.

Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 07.12.2013 00:01h

    odbornik tajkunov sin, e daleko ćemo dogurati sa svima vama

  • nedjo Vreme: 07.12.2013 03:39h

    srbija

  • pozarevljanin Vreme: 07.12.2013 11:51h

    Upita li neko,rukometasa,odaklr mu ovolika lova !Narod gladuje a on stanove,vile pevaljke strasno!I povrh svega clan naravno SNS!

  • Vitez Vreme: 07.12.2013 14:45h

    Lovu je njegov tatko "zaradio" za par sati. Bio čevek u pravo vreme na pravom mestu, i kada se u BiH menjao novac umesto da kamion sa starim parama završi u Železari Zenici Mandić ga prošetao malo kroz banku BiH , inače mu je otac bio Javni tužilac.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP