Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA ZA ALO! OTKRIVA NOVE DETALJE NESREĆE

Ana Sević: Pomogla
sam Vanji da diše!

Autor: S. Arsić | 25.02.2013 - 17:55:00h | Komentara: 6

Ana Sević, jedna od zvezda „Granda“ koje su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče, za „Alo!“ je otkrila da je u trenutku nesreće bila u svesnom stanju i da se veoma brzo pribrala kako bi pomogla Vanji Mijatović. Naime, kako nam je rekla, ona svoje povrede nije osećala, sve dok je Hitna pomoć nije odvezla u bolnicu, gde su ustanovili da je teže povređena.

Ana  Sević

Ana Sević | Foto: Nemanja Kostić

Sevićeva prvo nije osećala povrede jer je bila fokusirana na koleginicu, kojoj je pomogla da oslobodi jezik, ali se kasnije ispostavilo da je izbegla operaciju

- Bila sam svesna svega i znala sam da moram da budem pribrana jer sam još dok je sve to trajalo čula Vanju i bilo mi je jasno da je njoj najgore i da mora da joj se pomogne. Moje povrede nisam ni osećala u tom trenutku. Vanja nije mogla da diše, a ja sam samo smela da joj izvadim jezik - priča nam Ana i dodaje da su im mnogo pomogli slučajni prolaznici.

- Zaustavila sam jedan automobil, a Stefan je ostao kraj Vanje. Gospodin i gospođa koje sam zaustavila su nam mnogo pomogli. Ta žena je bila kraj Vanje, a čovek mi je dao telefon da telefoniram jer su naše stvari bile svuda po putu - izjavila je pevačica, koja nam je otkrila da je na sreću izbegla operaciju.

- Srećna sam što smo živi. Prvi utisak je bio da sam prošla sa lakšim povredama, međutim, posle magnetne rezonance je utvrđeno da se radi o težim povredama. Napukao grudni koš, četiri vratna pršljena izmeštena, ali hvala bogu, operaciju sam izbegla. Ne znam koliko će trajati oporavak, ali kragnu ću nositi deset dana, već sam počela s terapijom, pa se nadam brzom oporavku. Molimo se za Vanju i to je sada najbitnije! - kaže nam Sevićeva, koja je čim je došla do telefona pozvala koleginicu Andreanu Čekić.
- Prvo sam zvala Hitnu pomoć, a zatim Andreanu, koja je bila nekoliko minuta iza nas - zaključuje Ana Sević.

Nadležni moraju da poprave put!
Ana Sević izjavila je da očekuje da se nadležni pobrinu za deo puta na kojem se dogodio saobraćajni udes i da se nada da ljudi više neće stradati na tom mestu.
- Nadam se da će nadležni uraditi nešto po pitanju tog zlog mesta. Mi smo imali sreće, ali čujem da je dan posle nas na istom mestu nastradala devojka. Ostaje da vidimo da li će neko reagovati i imati sluha i ukloniti to ili ga obeležiti i osvetliti ili će dozvoliti da još neko nastrada! - ljutito je prokomentarisala pevačica.

Poslednji komentari
  • andrea Vreme: 25.02.2013 19:04h

    To samo pokazuje koliko si dobra devojka a pre svega dobar covek!

  • Бранко Vreme: 25.02.2013 19:07h

    По ноћи сам опел калибром избегао ничим заштићеним недовршени тротоар који се пружао до половине улице.Само сам оштетио доњи део аута јер је опел калибра са ниским подом.Позвао сам полицију да хитно јаве где треба јер је место изузетно опасно.Због тога сам осуђен на 12 дана затвора?После веома стручне жалбе јер није био саобраћајни удес друга судија ми је смањила казну затвора на седам дана?Замислите,само што сам добром вољом имао идеју да се место заштити?Дан данас је тротоар недовршен и нема никакве заштите.

  • Sonja Vreme: 26.02.2013 01:02h

    Pre svega zelim im brz oporavak, posebno Vanji jr znam koliko je to mesto opasno i po danu! Imam samo jedno logicno pitanje, posto su ovo dvoje napred bili vezani i nisu tesko povredjeni, da li je Vanja stavila pojas koji bi je mozda postedeo ovolikih povreda?

  • vlada Vreme: 26.02.2013 10:27h

    pre svega zelim vanji i ani da brzo ozdrave. I imam jedno pitanje za ove nadlezne dali oni misle da taj put poprave u skorije vreme ili ce da pocnu da rade kad neko bude nastradao? A za stefana mislim da on nije kriv i da ne treba damu pisu krivicnu prijavu on to nebi sigurno namerno uradio.

  • ljljljlj Vreme: 26.02.2013 10:28h

    Zbog ovoga neko MORA da ROBIJA!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP