Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRUDNICA

Ana Štajdohar: Volela bih da rodim devojčicu!

Autor: A. O. | 04.06.2014 - 17:30:00h | Komentara: 0

Ana Štajdohar i njen suprug, muzičar Nikola Demonja oduševljeni su vešću da će postati roditelji, a popularna pevačica priča da je pomalo uplašena, ali da uživa u trudnoći. Ona dodaje da će se u emisiji Ivana Ivanovića pojavljivati dokle god bude mogla.

Ana Štajdohar

Ana Štajdohar

- Određeni strahovi i bojazni uvek postoje. Uostalom strah od nepoznatog je sam po sebi dovoljan, ali trudim se da uživam koliko god mogu. Za mene je ovo potpuno nova situacija. Nemam nikakvog prethodnog iskustva, da bih mogla to da poredim i kažem sad treba ovako ili onako. Svela sam svoje aktivnosti na minimum, neću nastupati kao ranije a kod Ivana Ivanovića ču raditi dokle god mogu – navodi Ana i dodaje da ju je trudnoća iznenadila ali da se sada već privikla na novu situaciju.
- Nisam od onih osoba koje leže kod kuće, trudim se da što mogu ja obavljam. Ne znam da li je to euforija, ali u prvo vreme sam bila potpuno izgubljena, zbunjena. Sad sam se malo dovela u red, mada ne mogu da kažem da mi je i dalje sve jasno. Ne znam, potpuno je idilična ta cela situacija ali na lep način. Nikola ima tu sreću da nema zahtevnu ženu. (smeh) Inače sam zahtevna, mada sada sam OK. Volela bih da dobijem devojčicu – ispričala je Ana Štajdohar za telegraf.rs

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP