Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TEŠKI TRENUCI

Ana Štajdohar: Želim da se ova agonija završi i da moja beba dođe kući!

Autor: Kurir | 09.09.2014 - 13:30:00h | Komentara: 2

Ana Štajdohar, koja se porodila krajem prošle nedelje, mesec i po dana pre predviđenog roka, prolazi kroz najteže trenutke u životu.

Ana Štajdohar

Pevačica i njen suprug, muzičar Nikola Demonja, danonoćno brinu o zdravlju njihove ćerke, koja se nalazi u inkubatoru. Kako Kurir saznaje od izvora iz porodilišta u Višegradskoj, njihova mezimica osim male kilaže ima problem i sa disanjem, što zna da se desi sa prevremeno rođenim bebama. Mrvica, kako Ana i Nikola nazivaju bebu, nalazi se u inkubatoru na intenzivnoj nezi.
- Iako je na porođaju bilo sve u redu, beba se kasnije nije ponašala uobičajeno, a lekari su na pregledu primetili da teško diše. Pedijatri su odmah zaključili da su neophodne detaljne analize kako bi se videlo šta tačno otežava disanje. Bebu su isti dan prebacili u inkubator, a uz odgovarajuću negu i terapiju koju dobija u narednih nekoliko dana sve bi trebalo da bude u najboljem redu - otkriva dobro obavešteni izvor i nastavlja:

- Ana je juče puštena iz porodilišta, dok je beba ostala. Ona je zabrinuta i non-stop se savetuje sa lekarima. To je sve normalno jer joj je ovo prvo dete i nema iskustva, a ovakve stvari se dešavaju - tvrdi naš izvor.
Anin strah je opravdan, pogotovo ako se uzme u obzir da je pre dve godine izgubila bebu kada je doživela spontani pobačaj.
Pozvali smo popularnu pevačicu, koja je delovala više nego zabrinuto:
- Molim vas da razumete to što sad nisam raspoložena za priču jer je moja beba u inkubatoru. Jedva čekam da se ova agonija završi i da moja ćerka dođe kući. Nije trenutak da pričam o porođaju niti da dajem bilo kakve izjave. Hvala vam što ste pozvali, ali ne bih ništa više rekla na tu temu - ljubazno nam je rekla Ana.
Poslednji komentari
  • ŠONE Vreme: 09.09.2014 15:45h

    UZ VAS SMO I UZ VAŠU BEBU, BIĆE SVE OK TO SE DEŠAVA KAD SU DECA PRE VREMENA ROĐENA. PUNO SREĆE I PUNO OSMEHA ZA VAS I ZA MRVICU.

  • nedjo Vreme: 11.09.2014 00:55h

    UZ VAS SMO I UZ VAŠU BEBU, BIĆE SVE OK TO SE DEŠAVA KAD SU DECA PRE VREMENA ROĐENA. PUNO SREĆE I PUNO OSMEHA ZA VAS I ZA MRVICU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP