Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP ZVEZDA NEKE STVARI TEŠKO PRIHVATILA

Ana Stanić krije 35 godina mlađu polusestru!

Autor: Puls | 12.02.2015 - 20:30:00h | Komentara: 3

Pop zvezda šest meseci nije htela da prihvati da se njen roditelj Vojkan Stanić oženio tri decenije mlađom ženom, koja mu je rodila dete.

Ana Stanić

Ana Stanić

Pop pevačica Ana Stanić (40) krije da ima petogodišnju sestru po ocu Klaru. Ona o devojčici ne govori, barem ne u javnosti, jer ju je njen tata, čuveni grudni hirurg Vojkan Stanić (65), dobio sa 30 godina mlađom suprugom Marijom Stanić.

Kako Kurir saznaje, pevačica nije htela da prihvati činjenicu da je njen otac nakon razvoda od njene majke Slavice uplovio u ljubavnu vezu sa tri decenije mlađom ženom.

 - Ana je teško prihvatila izabranicu svog oca. Njoj je baš smetalo što je pet godina starija od maćehe. Nije verovala da ta veza može da opstane i često je zbog toga prigovarala Vojkanu. Kad je shvatila da je njenom ocu stalo do Marije, onda je popustila, a posebno kad je saznala da njih dvoje čekaju bebu. Ipak, o svojoj polusestri nikad ne govori - kaže  dobro obavešteni izvor Kurira.

Kada ju je ekipa Kurira  pitala zašto nikada ne pominje devojčicu Klaru, pevačica im je poručila da ne priča o privatnom životu.

Anin otac je potvrdio da su porodični odnosi bili narušeni, ali da je sad sve u redu.


- U jednom periodu života bilo je teško jer Ana nije prihvatala moju suprugu. To je trajalo otprilike pet ili šest meseci. Sad je sve u redu. Znate kako, kad se čovek u mojim godinama oženi nekom ženom, svakom je prva asocijacija da je reč o nekoj sponzoruši, kako se to danas popularno kaže. Međutim, onaj ko poznaje moju suprugu, jasno vidi da nije stvar u tome i shvata da tu ne postoji nijedan drugi interes osim naše bliskosti - tvrdi Vojkan Stanić.
 

Poslednji komentari
  • D - NYC Vreme: 13.02.2015 00:25h

    Cudi me da je Ana Stanic presla preko svega....Njen otac je obrukao ne samo nju nego celu porodicu.. Kao I mnogi lekari ...I Dr. V. Stanic je oduvek bio "osetljiv" na vrlo mlade doktorice I medicinske sestre (bar 20 - 30 god. mladje od njega). Svoju "staru" suprugu je prosto zamenio sa devojkom koja je 5 godina mladja od njegove cerke ! Sramota. Njegovu novu mladjanu suprugu iskreno zalim jer se udala za coveka starijeg od njenog oca ....i sto ce najbolje godine zivota provesti uz starog coveka (uskoro penzionera).

  • dusica Vreme: 13.02.2015 08:56h

    A otac je dno dna, po zlu ga pamtimo mi koji smo oca ostavili na VMA da čoveka koji je došao kao težak bolesnik sa uputom nije ni prikačio na infuziju 12 dana i da je bez ikakvog obrazloženja odbio da operiše čoveka koji tu zbog operacije i došao. Drugi lekar je rekao zašto ne može tata da bude operisan, a ovaj mu se za 12 dana vizite nije nijednom obratio. Posle je docimer pacijent iz susedne sobe rekao nama da smo trebali da damo 500 evra, ali je moj pokojni otac to kategorički odbio. Tate nema već 5 godina i tu se ništa ne može, a o njenom ocu sam sve već dovoljno rekla a imali bi i drugi pacijenti da kažu samo da pročitaju tekst.

  • vitez Vreme: 13.02.2015 10:49h

    Nije ni Ana neka cvećka, setimo se nenjih početaka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP