Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OD PROSEČNE DEVOJKE DO SEKS BOMBE

Ana, ti li si?

Autor: S. Arsić | 19.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena na javnoj sceni, Ana Nikolić nije uvek izgledala savršeno i doterano. „Alo!“ je došao u posed fotografija iz njene prošlosti koje nisu obrađene u fotošopu, a na kojima pop pevačica ne liči na sebe, sa nekoliko kilograma viška, neurednom kosom, nosem pre korekcije i usnama bez silikona!

Ni sama sebe  ne bi prepoznala:  Ana Nikolić

Ni sama sebe ne bi prepoznala: Ana Nikolić | Foto: Nemanja Kostić

Nikolićeva je nekoliko puta izjavljivala da nikada nije išla pod nož, ali ako uporedimo njene slike sa početka karijere i sadašnje, primetno je da je pevačica povećala usne i smanjila nos, a lice osvežila kozmetičkim tretmanima. Ana je i sama priznala da se zapusti kada nema dečka i da je tada sklonija hrani, što je razlog za njene česte vizuelne transformacije. Sudeći po ovim fotografijama, očigledno je da je pevačica bila slobodna kada su snimljene, te da je uživala u hrani, ne obazirući se previše na šminku i frizuru. Na česte kritike da je sklona gojenju, poznata Paraćinka je imala spreman odgovor.

Pevačica je neprepoznatljiva na  fotkama iz prošlosti, na kojima je  pozirala bez šminke i silikona, sa neurednom kosom i nosem

Pevačica je neprepoznatljiva na fotkama iz prošlosti, na kojima je pozirala bez šminke i silikona, sa neurednom kosom i nosem pre korekcije

- Pa šta ako sam se ugojila?! Jaka stvar! Svaka druga devojka ima borbu sa kilogramima i to nije ništa nerešivo. Ugojila sam se, smršaću. Vidim da publici na mojim nastupima to nimalo ne smeta. Naprotiv. Veseliji su i življi nego ikada - rekla je nedavno pevačica, koja se trudi da u spotovima ostavi utisak savršene devojke, dok joj se u privatnom životu dešavaju i takve situacije u kojima bi je retko ko prepoznao.

Poslednji komentari
  • Oliver Vreme: 19.02.2014 09:00h

    Ljudi pa Ana Nikolić pre ugradnje silikona u usne i grudi je bila bomba izgledala je mnogo bolje nego sad sa silikonima,pa ne stoje svima silikoni lepo a pogotovo ne Ani.

  • seka Vreme: 19.02.2014 11:00h

    To je ona, prava. Ako ikad bude uspela, ko što očajnički pokušava već 2 decenije, da se uvali nekom puniši i rodi bebu, biće ta mala ista kao mama pre silnih operacija i xy liposukcija. One doteraju sebe mučenice spolja, ali gene ne mogu da fotošopiraju i silikoniraju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP