Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! USLIKAO POPULARNU PEVAČICU SA MLAĐOM ĆERKOM

Ana večera bez Nikole!

Autor: Ekipa Vip! | 19.04.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Priče i pisanja medija o prevari, razvodu i nesuglasicama sa suprugom Nikolom Rađenom pevačica Ana Kokić već danima demantuje rečima da je među njima sve u redu ili da će sve biti dobro, kao i da sve vodi ka pomirenju.

Na putu do  restorana: Ana  sa ćerkom Teom

Na putu do restorana: Ana sa ćerkom Teom | Foto: Zoran Ilić

Međutim, fotoreporter našeg lista pevačicu je uslikao u kraju gde živi njena majka dok se kretala u pravcu restorana sa mlađom ćerkom Teom, te je logično da i dalje živi na adresi na koju se preselila nakon što je napustila stan u kome su zajedno živeli pre krize.


- Svaki dan radimo na tome da nam bude bolje, da nađemo način da prevaziđemo neke razlike. Nikola i ja viđamo se svakodnevno, najnormalnije razgovaramo. Jesmo malo oboje tvrdoglavi, ali ide nabolje, trudimo se - priznala je Ana problem za magazin “Puls”, a da njih dvoje trenutno ne žive zajedno u svojoj kući na Voždovcu, što potvrđuju fotografije na kojima je ona sa ćerkicom na Košutnjaku, pevačica nije demantovala.

Trenutno  razdvojeni: Ana i Nikola Rađen

Trenutno razdvojeni: Ana i Nikola Rađen | Foto: Rajko Ristić


- Živim i tamo i na Košutnjaku. Oboje smo malo tamo, malo ovde. Nikola svakodnevno viđa naše ćerkice - dodala je Ana, koja je, ako je suditi po fotografijama, bila poprilično tužna.

Podsećanja radi, problemi u braku između Ane Kokić i Nikole Rađena dostigli su kulminaciju posle pisanja da je vaterpolista prevario pevačicu sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac. No, pošto su oboje izrazili želju da probaju da spasu svoj brak, nije isključeno da Ana Nikoli pruži još jednu šansu. A da li će doći do pomirenja popularnog para ili će svako otići na svoju stranu, najbolje će pokazati vreme pred nama.

Sunča se na planini: Nikolija Jovanović

Sunča se na planini: Nikolija Jovanović

Nikolija se sklonila na Bukulju!

Nikolija Jovanović, koja je nedavno viđena u gej klubu kako se ljubi sa Nikolom Rađenom i koja je označena kao krivac za bračni krah popularnog para, trenutno se odmara na Bukulji! Ćerka Vesne Zmijanac rešila je da se skloni iz prestonice i daleko od medijske halabuke, a vikendica u okolini Aranđelovca je bila idealno mesto za to. Nikolija je na svom nalogu na “fejsbuku” objavila fotografiju na kojoj se vidi u trenucima odmora i sunčanja ispred kuće.

Poslednji komentari
  • zoka Vreme: 19.04.2013 08:17h

    ANA I NIKOLA NEMOJTE DOZVOLITI DA VAS RAZDVOJE.LEPI STE I MLADI, IMATE DIVNE CERKICE.NEMOJTE DOZVOLITI DA VAS TA K...A RASTAVI, PA ZNA SE KAKVA JE ONA.NIKOLA BUDI PAMETAN MOMAK I CUVAJ SVOJU ANU I DEVOJCICE.BUDITE JAKI I PREVAZIDJITE TO.VOLIM VAS I NEMOJTE BITI TRVRDOGLAVI I PONOSNI.BUDITE SRECNI!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP