Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICIN PRIJATELJ I MENADŽER ZA ALO! OSUDIO ĐOGANIJA:

Anabela je Gagija spasla od zelenaša!

Autor: E. A. | 27.07.2013 - 17:52:00h | Komentara: 3

Izjave koje je Gagi Đogani poslednjih dana davao o svojoj bivšoj supruzi Anabeli Atijas, nisu naterale nju da se obrati javnosti, ali se u njeno ime oglasio njen portparol i menadžer, istovremeno i dugogodišnji prijatelj Draško Alorić sa namerom da demantuje densera i stane u odbranu svoje drugarice.

Prijatelji i saradnici: Anabela i Draško

Prijatelji i saradnici: Anabela i Draško

Ovim putem Alorić je izjavio kako je Anabela u nekoliko navrata poslednjih godina, od kada se razvela od Đoganija, slala Gagiju novac i otplaćivala njegove dugove prema zelenašima.

- Kao Anabelin prijatelj pre svega, pa i kao menadžer, smatram da imam obevezu da se oglasim. Ne želim ja da odgovorim njemu, već Anabelinoj publici koja čita sve ovo što “gospodin” izjavljuje danima. Pre svega ne trpim nepravdu, a s obzirom na to da jako dobro poznajem Anabelin privatni život, pored poslovnog, morao sam da prokomentarišem neke izjave. Svedok sam bio u mnogim situacijama kada je ista ta Anabela, po kojoj sada pljuje, pomagala Gagiju, kao najvećem prijatelju. Pre nekoliko meseci su mu isekli struju zbog neplaćenih računa, živeo je u mraku u 21. veku, pa mu je Anabela dala 500 evra da plati račune. Kada je imao problem sa zelenašima, opet je ona bila tu. Njen auto je koristio kao svoj kada god mu je trebalo. Pa kako ga nije sramota? - zapitao se Alorić, koji sa Anabelom sarađuje nekoliko godina i zbog čega je odlučio da se obrati javnosti.

Nemam, a i da imam,  odakle mi: Gagi

Draško tvrdi da Gagi laže | Foto: Dimitrije Goll

 
- Opšte je poznata stvar da je nakon njihovog razvoda, kada ga je ostavila, dobila batine jer on nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom. Mislim da još uvek to nije prihvatio, pa baš zbog toga pljuje po Anabelinom braku i njenom suprugu Andreju - tvrdi Draško, koji dodaje da se Anabela slaže sa svim što je on ovoga puta izjavio.
- Anabela je trenutno sa porodicom, odmara i zbog toga se ne oglašava, a ja kao njen prijatelj pre svega i menadžer imam potrebu da je zaštitim od loših stvari - ističe njen prijatelj i demantuje Gagijevu izjavu da Anabela zanemaruje decu.
- Jako je vezana za njih, to su divna deca i ceo život se bori samo zbog njih. Najviše me povredilo to što je rekao da se ona četiri godine je**ckala sa frajerima, dok je on pazio decu. To nije istina - istakao je Draško Alorić, Anabelin prijatelj.
 
Poslednji komentari
  • alex Vreme: 27.07.2013 18:19h

    romska posla

  • Zorannah Vreme: 27.07.2013 18:20h

    duša moja! nedostaješ mi... Anja...

  • X man Vreme: 27.07.2013 21:23h

    drasko ne trpi nepravdu HA HA HA HA ! ! ! Ko ga ne poznaje mozda i poveruje. drasko = Jednocelijski crnogorski organizam zeljan popularnosti i slave,nazalost jos uvek nije prestigao ekrema po popularnosti.Kad corav progleda daleko vidi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP