Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SAGA O ĐOGANIJIMA SE NASTAVLJA

Anabela pleni Gagiju stan!

Autor: D. P. | 24.07.2013 - 23:30:00h | Komentara: 1

Batine koje je Gagi Đogani dobio od Andreja, supruga Anabele Atijas, a o kojima je ekskluzivno pričao za naš list, nisu jedino što je ovih dana zadesilo densera, jer osim toga, njemu su prema informacijama sa sajta Višeg suda u Beogradu na vrata u utorak zakucali i sudski izvršitelji kako bi mu zaplenili imovinu zbog neisplaćene alimentacije za ćerke, a po tužbi njegove bivše supruge.

Nemam, a i da imam,  odakle mi: Gagi

Nemam, a i da imam, odakle mi: Gagi | Foto: Dimitrije Goll

Kako za “Alo!” tvrdi izvor, Gagi nije isplaćivao alimentacije za ćerke Lunu (16) i Ninu (7), te je Anabela slučaj poverila sudu, a nakon presude, njemu će zapleniti stan.


- Gagi mesecima nije isplaćivao alimentaciju, a Anabela je podnela tužbu u maju. Kao poverioce je navela ćerke Lunu i Ninu, a njemu bi ovih dana trebalo da vrše popis stvari u stanu koje su za plenidbu. Plaćanje alimentacije je sve što je Anabela zahtevala od Gagija, a kada on to nije ispoštovao, ona je u maju podnela i tužbu u ime svoje dece - tvrdi izvor blizak pevačici.

Tužila: Anabela  sa Andrejem

Tužila: Anabela sa Andrejem | Foto: Zoran Ilić


Prema informacijama sa sajta suda, popis imovine Gagija Đoganija zakazan je za 23. jul, tačnije trebalo je da se dogodi u utorak, a kako bismo proverili da li su mu sudski izvršitelji zakucali na vrata, pozvali smo densera, koji nije bio dostupan za komenatar. O ovim informacijama nismo saznali više ni od Anabele Atijas, koja trenutno sa ćerkama boravi u Beogradu, jer se pevačica nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruku.

Brak obeležen ljubavlju, ali i tučama!


Popularni dens par Anabela i Gagi razveli su se 2009. godine, a njihov brak, u kom su dobili ćerke Lunu i Ninu, obeležile su i ne tako lepe stvari, te je pevačica u jednom od intervjua priznala da ju je sada već bivši suprug tukao, kao i da je zbog toga posećivala psihijatra.
- Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. I pored toga, ostala sam sa njim. Kada se danas svega setim, osećam se loše što sam to dozvolila. Prestala sam sa terapijama kada mi je objašnjeno da imam problem u kući, a ne u glavi, i da džabe pijem lekove - ispričala je jednom prilikom Anabela medijima. Međutim, Gagi je kasnije navodio da su tuče bile obostrane. Nakon razvoda, Gagi i Anabela skoro dve godine nisu bili u dobrim odnosima, a potom su se 2011. pomirili na rođendanu svoje mlađe ćerke Nine. Posle toga je sve bilo u redu među njima donedavno.

Poslednji komentari
  • posmatrac sa severa Vreme: 25.07.2013 08:34h

    Ne mogu kao muskarac da verujem da ovi nasilnici nakon maltretiranja supruge i zena jos imaju muda da se pojave javno.Kakav je to muskarac koji bije suprugu bre to je p....ca ne musko! U ocima mu se vidi neiskrenost i samosazalenje.Nije moj cale dzaba govorio; ,,Svasta zena rodi, voz povuce i armija primi!,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP