Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MODELSICA PRIKOVANA ZA KREVET

Anastasija Buđić završila u bolnici!

Autor: B. R. | 23.08.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Modelsica Anastasija Buđić nedavno je završila u bolnici, gde joj je istog trenutka ukazala lekarska pomoć zbog gnojne angine, koju je zapustila. Iako benigna stvar za koju je pevačica mislila da će proći pretvorila se u najgoru noćnu moru kada je potpuno ostala bez glasa i više nije mogla da izdrži bolove.

Zabranjeno joj da napreže glasne žice: Anastasija Buđić

Zabranjeno joj da napreže glasne žice: Anastasija Buđić

Kako saznajemo, popularna Stejsi je danima pokušavala da čajevima i tabletama ublaži gnojnu anginu, ali joj se zatim pojavila temperatura. Kada joj je drugarica došla u posetu kako bi donela voće i vitamine, šokirala se kada je pevačicu videla u rolci i plišanoj trenerci. Istog trenutka je naterala da krenu u privatnu kliniku na Banovom brdu, gde su se doktori šokirali kada su videli u kakvom stanju joj je grlo.


- Istog trenutka su joj dali da uradi kompletne analize, od krvi do brisa iz grla, nakon čega su konstatovali da ima jaku upalu grla sa gnojnim čepovima. Istog trenutka su joj prepisali injekcije penicilina uz gomilu antibiotika i inhalacije kako se gnoj ne bi spustio na pluća. Strogo joj je zabranjeno da govori, uz bukavlno naređenje da mora da leži jer je potpuno iscrpela organizam. Sve nastupe koje je imala zakazane odradiće ostale članice grupe „Models“ uz izvinjenje ljudima koji su ih angažovali zbog Anastasijinog izostanka - kaže naš izvor blizak Buđićevoj.

- Doktor je bio veoma ljut što se ranije nije javila nego je čekala da se pojavi temperatura koju sada jedva mogu da skinu. Zakazao joj je kontrolu već za tri dana jer se plaši da ne dobije upalu pluća, zbog čega želi u tako kratkom roku ponovo da je posluša stetoskopom kako bi bio siguran da su pluća čista - dodaje naš izvor.

Anastasiju je drugarica odmah posle pregleda odvezla kući, pa se vratila da kupi sve lekove koji su joj potrebni. Ona narednih 10 dana neće izlaziti iz kuće kako bi potpuno osnažila telo jer je očekuje ulazak u studio, gde će snimati nove pesme, ali i veći broj nastupa u septembru koji su unapred zakazani.
Poslednji komentari
  • scipion Vreme: 23.08.2014 14:25h

    Za šta bi drugo ona mogla da bude prikovana?Krevet je najvažniji izvor prihoda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP