Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PONOVIO SE

Andrija iskeširao 200.000 evra za stan!

Autor: Kurir | 07.04.2015 - 14:30:00h | Komentara: 3

Andrija Milošević nedavno je na Banovom brdu kupio stan od 120 kvadratnih metara, a za taj luksuz izdvojio je 200.000 evra.

Andrija Milošević

Andrija Milošević | Foto: Instagram/andrija_miloshewich

Glumac je nekretninu koja se nalazi u blizini Hipodroma merkao mesecima, sve dok nije doneo konačnu odluku da je pazari. Prema rečima izvora "Kurira", poznati Crnogorac urediće novi dom po svom ukusu, pa je već angažovao majstore kako bi se što pre uselio.
- Andriji se smučio podstanarski život koji je vodio godinama. Živeo je za dan kad će imati svoj krov nad glavom u Beogradu. Nije baš planirao da da toliki novac za stan, ali ovaj mu se toliko dopao da nije mogao da mu odoli. Iako mu je najbitnije bilo da ima svoju garažu i terasu, najviše mu se svideo džakuzi u kupatilu, bez obzira na to što nije od onih ljudi koji žele luksuz po svaku cenu. Ipak, pre nego što je kaparisao stan, često ga je obilazio sa svojim prijateljima i savetovao se s njima kako bi bio siguran da neće omašiti u izboru - priča izvor blizak Miloševiću.
S obzirom na to da je u ozbiljnoj vezi sa koleginicom Sandrom Tomić, on će s njom započeti zajednički život u novom stanu.

- Oni zasad žele da žive zajedno, ali još ne planiraju proširenje porodice zbog njegove karijere. Andrija je preokupiran predstavom „Zlatni lančić od bižuterije“ - kaže izvor.
Poslednji komentari
  • vitez Vreme: 07.04.2015 16:20h

    Eee, a što hipodrum, što ne na Dedinje? Ovo da uđe u zapisnik.

  • anka gotovanka Vreme: 07.04.2015 17:51h

    Ljudi, pa kako,,,,,,pa zar glumci rade za crkavicu.....mozda nije 200.000 eura , vec 200.000din. novinari vole svasta da pisu , a jadni umetnici jedva prezivljavaju....hahahahaha, godinama ne mogu da se nacudim njihovom kukumakanju......

  • Worm Vreme: 07.04.2015 20:29h

    Da vidimo da li ce sada poreznici da ispitaju poreklo novca. isto kao i folkere,mislim da treba sve javne licnosti proveriti. Glumci svi kukaju a to se otvaraju lokali,kupuju stanovi.ide se na ekskluzivna letovanje. ODAKLE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP