Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POTERAO JE MALER!

Ani Nikolić pauk odneo automobil!

Autor: A. Radojević | 19.06.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

Popularna pevačica Ana Nikolić ovih dana baš nema sreće, pa je tako pre dva dana ostala bez svog automobila, koji joj je pauk odneo jer se nepropisno parkirala. Naime, pevačica je došla da pogleda kafić svog brata Marka, a svoj četvorotočkaš je ostavila na trotoaru, a nakon nekoliko minuta radnici Parking servisa su ga podigli i odšlepali na obližnji plac za nepropisno parkirana vozila.

Dok je razgledala  kafić svog brata, Nikolićeva  je svoj četvorotočkaš  ostavila na trotoaru, a  radnici Parking servisa su  ga

Dok je razgledala kafić svog brata, Nikolićeva je svoj četvorotočkaš ostavila na trotoaru, a radnici Parking servisa su ga odneli | Foto: Goran Srdanov

- Ana je u utorak oko 17 časova došla u lokal kod svog brata kako bi mu pomogla oko renoviranja, a kako je bio koncert „Ajron Mejdena“, ona nije imala mesta gde da se parkira. Nekoliko minuta je kružila, a onda je odlučila da automobil ostavi na trotoaru pored lokala, nadajući se da je niko neće dirati. Ipak, posle određenog vremena, sa terase lokala je videla samo kako kamion prolazi sa njenim automobilom na prikolici.

Nekoliko minuta  pre nego što je ostala  bez automobila, naš  paparaco ju je uslikao  kako pomaže bratu u  renoviranju lokala

Nekoliko minuta pre nego što je ostala bez automobila, naš paparaco ju je uslikao kako pomaže bratu u renoviranju lokala | Foto: Goran Srdanov

Odmah je skočila sa svog mesta, ali nije uspela ništa da učini, jer je on već otišao - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, a samo nekoliko minuta pre nego što je Ana ostala bez automobila, naš paparaco ju je uslikao kako pomaže bratu u renoviranju lokala.

Poterao je maler!

Poterao je maler! | Foto: Goran Srdanov

 
- Kada je shvatila da je ostala bez svog automobila, Ana se baš iznervirala, i nije mogla da veruje da su pored toliko nepropisno parkiranih vozila odneli baš njen. Ipak, brat ju je odvezao do Parking servisa i nakon što je platila kaznu, uzela je svoj automobil. Inače, Ana je u utorak došla kako bi svom bratu Marku pomogla oko dizajna novog kafića koji otvara.

Pevačica se nepropisno parkirala, pa ostala bez kola

Pevačica se nepropisno parkirala, pa ostala bez kola | Foto: Rajko Ristić

 

Poznato je da Ana ima svoju modnu kolekciju i da se veoma razume u modu, tako da nije čudno što je Marko ovaj deo prepustio baš njoj. Pored toga, ona je dovela balerine iz pozorišta na Terazijama koje će večeras na otvaranju izvesti koreografije koja će sigurno oduševiti sve goste - kaže naš izvor koji je upućen u celu priču.


U nameri da saznamo koliku je Ana kaznu platila, pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.
Poslednji komentari
  • Botox Vreme: 19.06.2014 16:39h

    A ko je ova Ana Nikolić ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP