Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIRLJIVO

Anita Balaž otputovala za Beč, a ispratio je Željko Joksimović!

Autor: Blic | 10.09.2013 - 14:30:00h | Komentara: 1

Anita Balaž (12) , devojčica iz Erdevika kojoj je potrebna transplantacija srca i pluća, otputovala je jutros u 7.55 redovnom linijom Jat Ervejza na preglede u Beč. Po njenoj želji, na Aerodrom "Nikola Tesla" došao je pevač Željko Joksimović da je isprati.

 U pratnji majke Ksenije Balaž i docenta dr Vladislava Vukomanovića, kardiologa i pedijatra Instituta za majku i dete, Anita će u 11 sati biti primljena u AKH kliniku u Beču gde je čeka ekipa specijalista predvođena dr Gregorom Volenekom. Anita Balaž prvi je pacijent iz Srbije koji ide na transplantaciju srca o trošku RFZO. Ona pati od retke srčane slabosti zbog čega su joj ugrožena i pluća.

Željko Joksimović

Pomogao - Željko Joksimović | Foto: Zoran Lončarević

- Nadamo se da ćemo iz Beča doneti lepe vesti, da Anita neće morati na obostranu transplantaciju već samo na transplantaciju srca - kaže majka Ksenija.

Obučena u belu jaknicu, tirkizne pantalone i plave duboke cipele, upadljivo bleda i ozbiljna, Anita je strpljivo podnosila snimatelje, kamere i brojna pitanja. Kad god bi ugrabila slobodan sekund, razmenjivala je poruke sa drugarima na mobilnom telefonu. Žele mi srećan put - kaže kratko, bez želje da mnogo priča.

Treba joj transplatacija srca i pluća: Anita Balaž

Anita Balaž | Foto: RAS

Uoči leta, po njenoj želji, došao je pevač Željko Joksimović, da se upoznaju i da joj zaželi srećan put. Kad je bila mala tvrdila je da se zove Anita Joksimović i da je udata za Željka. Ali taj "brak" nije dugo trajao. Ubrzo se "razvela" jer, kako je rekla, on mnogo putuje i nikad nije kući - ispričla je majka anegdotu iz vremena kad je Anita imala tri godine.
Joksimović je Aniti Balaž poklonio fotoaparat "da slika oblake i Beč", poručio da mu iz Austrije donese jednu Mocart kugu, i rekao joj da će, ukliko se njen boravak u Beču oduži, a ona poželi da ga vidi, doći na njen poziv. Anita Balaž bi trebalo da se vrati u Beograd u petak uveče, ukoliko lekari AKH klinike ne odluče drugačije.
 
Poslednji komentari
  • jelena Vreme: 11.09.2013 06:32h

    MA BRAVO CARE SVAKA TI CAST. TREBA POMOCI AKO SE MOZE

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP