Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPEKTAKL U NAJAVI

Ateisti sviraju ispred Dubioze u Areni!

Autor: Ekipa Alo! | 26.03.2014 - 12:30:00h | Komentara: 0

Novosadski pankeri Atheist Rap nastupiće ispred Dubioza kolektiva na velikom beogradskom koncertu 5. aprila u Kombank areni.

Atheist Rap

"Do našeg nastupa kao predgrupe došlo je na ideju Dubioza kolektiva, a usled prepoznavanja Atheist Rapa kao velikog potencijala na domaćoj sceni u smislu obogaćenja kulturnog prostora i reanimacije i dekontaminacije napaćenih mozgova velikog dela naroda i narodnosti regije i šire", objašnjava gitarista Vladimir Radusinović-Radule.
Od Atheist Rapa u Areni se 5. aprila može očekivati da "opravda ukazano poverenje i svojim nastupom postavi solidne temelje za vanserijski ugođaj u nastavku večeri".
Na pitanje šta Ateisti misle o Dubioza kolektivu, Radule kaže: "Oni su sve ono što bi mi želeli da jesmo - inteligentni, pametni, mladi, lepi, zgodni, veseli, svojom bogatom muzikom i slatko- gorkim tekstovima širom sveta pronose poruke slobode, jednakosti i ljubavi prema ljudima i okruženju, planeti, vasioni i životu uopšte".
"Na prvom mestu mislimo da su dobri ljudi kao pojedinci, a kao kolektiv su, što bi se kod nas reklo - fakin# mama! Zato ih volimo podjednako kao drugare i kao ljudska bića, iako nam nekada deluju kao superheroji koji čiste planetu od svakojakog đubreta", kaže Radule.
Atheist Rap su trenutno na regionalnoj turneji kojom obeležavaju 25 godina postojanja benda. Početkom marta novim spotom za pesmu "Drugo pakovanje" najavili su novi album koji će izaći krajem ove godine.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP