Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTKRILA DETALJE

Ava objavila uvod iz autobiografije koju piše!

Autor: puls | 01.11.2014 - 23:15:00h | Komentara: 0

Kao i što je obećala Ava Karabatić u narodu poznata kao starleta i nekrunisana kraljica bisera, počela je da piše svoju autobiografiju radnog naslova "Rođena s vukovima". Kako je napisala na svom Fejsbuk profilu, odlučila je da eksluzivno za sve njene fanove i prijatelje, predstavlja "uvodni deo" iz romana koji će izazvati veliku pažnju javnosti.

- Uz mnoge obaveze, učenje, nastupe svaki dan odvojim vreme i za pisanje moje autobiografske knjige - naglasila je Ava, a onda postavila deo koji će zagolicati maštu njenih mnogobrojnih fanova.

Ava Karabatić

Ava Karabatić | Foto: Vladimir Lukić

Mi vam prenosimo u orginalu uvod iz budućeg Avinog romana.
Hvala ti mama što si me naučila da budem svoja, je*eno ranjiva, ali nikad Lomljiva. Hvala ti što si moje mane pretvarala u vrline i što si me naučila da više cenim neuspeh od uspeha,da kad je teško, nabacim osmeh zauzmem stav pobednice.
ROĐENA MEĐU VUKOVIMA,
Rođena izvan vremena na pogrešnom, a opet pravom mestu. Rođena da se bori, da ne odustaje i da pokaže ko je i kad svi misle da su Pirovom pobedom nešto dobili. Rođena među vukovima, koji bi samo da kidaju dok im bela pena curi niz usta,,,Koji prizor, naravno dragi moji, koja stilska figura je uvek dobrodošla. Valjda ste shvatili da životinjice su ,,,,
Svi bi da zadaju bol, da grizu, da oglodu do kože, da rane gde najviše žulja,boli ,tako da oporavka nema,,,nema. Da im se pruži prilika,t ako bi iz dana u dan,u cčoporu su jači, kad su sami ,nemaju snage izustiti vokal a kamoli diftong ili celu reč .
Zarili bi zube. Stop. Ona je veća zver od svih, zver moja uspeva da se bori za svoj opstanak.Oni lome, ona gleda očima mačke,oni oko nje, pokušavaju ama baš sa svih strana ,nokauti ,udarci, a ona gleda ocima Lavice. Preživela je ona i kamenovanja, razapinjanja ,ali svaki put je Uskrsnula. Urliču, krikovi, podvijeni repovi,kao u nekom filmeku, A Ava posmatra i gleda za njima očima Srne...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP