Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KARABATIĆEVA ZA ALO! GOVORI O POLITIČARIMA, ZAKONIMA I VLADI

Ava: Toma je dobar frajer!

Autor: A. Radojević | 18.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dok se u medijima piše da će se u Srbiji organizovati vanredni izbori, hrvatska starleta Ava Karabatić za „Alo!“ priča o Vladi Srbije, političarima i zakonima. Pored toga što ne zna šta bi promenila kada bi se našla u fotelji u srpskoj vladi, Karabatićeva otkriva da je za nju naš predsednik Tomislav Nikolić dobar frajer.

Voli moćne muškarce:  Ava Karabatić

Voli moćne muškarce: Ava Karabatić | Foto: Masanori Jošida

- Ne gledam mnogo fizički izgled, bitnija mi je ta neka harizma i da sa nekim mogu da porazgovaram. Pa evo, ovaj vaš predsednik Nikolić je dobar frajer, a Vanja Udovičić je baš zgodan, pa neka bude on najseksepilniji političar - kaže starleta i dodaje da joj je i Ivica Dačić simpatičan.


- Jeste da često dolazim u Srbiju, ali nisam baš toliko upoznata s Vladom da bih rekla šta treba da se promeni. Meni su i Nikolić i Dačić veoma simpatični i volela bih da ih upoznam, ako je to moguće. Ko sam ja da pričam šta treba da se menja, oni su završili fakultete i znaju da rade svoj posao - izjavila je Ava, koja još uvek nije čula za novog ministra finansija Lazara Krstića.

Tomislav  Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Marko Rupena


- Nisam baš čitala novine, tako da ne znam ko su vam novi ministri, ali ću naučiti. Nisam čula za Lazara Krstića. Ali, ministre, uskoro dolazim u Beograd, pa se možemo upoznati i družiti. Moramo se malo šaliti - ispričala je starleta, koja smatra da bi se odlično slagala s političarima.

- Nikad nisam bila u vezi s političarima, imala sam priliku da ih upoznam i popričam s njima, ali to je sve. Mislim da bih se baš dobro slagala s političarima. Što da ne, za sve postoji prvi put - rekla je Karabatićeva, koja bi, da ima mogućnost, donela zakon koji reguliše prava žena.

- Ja sam definitivno protiv nasija nad ženama i da imam mogućnost, donela bih zakon koji to reguliše. Ne mogu da podnesem da neko maltretira devojke, baš je skoro bio kod nas slučaj da je jedna devojka bila silovana. To je meni strašno. Takođe sam protiv pobačaja, pa bih donela neki zakon koji to zabranjuje - ozbiljna je bila Ava, koja je prokomentarisala i stanje u Hrvatskoj nakon ulaska u EU.


- Meni je drago što je Hrvatska ušla u Evropsku uniju. A sad, da li se oseća boljitak, videćemo, meni je, iskreno, isto. Mislim da ko je do sada radio, za njega nema problema. Tek smo pet meseci u Evropskoj uniji i rano je pričati o tome. Jeste malo bolje, ja sam u principu zadovoljna - rekla nam je Karabatićeva.

Ivica Dačić

Ivica Dačić | Foto: Nenad Đorđević

Neka Dačić zabavlja ljude!

Kako je premijer Srbije Ivica Dačić postao miljenik nacije nakon što je otpevao pesmu „Miljacka“, Ava Karabatić mu je dala savet da nastavi s pevajem.
- Ma neka peva Dačić i dalje, neka zabavlja ljude. To je lepo. Muzika i politika jesu dve različite profesije, ali su i vrlo bliske. Evo, i naš predsednik Ivo Josipović je završio akadaemiju, samo drugu vrstu muzike. Meni je to super. Ako mu se peva, neka peva - kaže Karabatićeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP