Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAZOČARANJE

Azdejković: Marija Šerifović nije lezbijka, sve nas je lagala!

Autor: kurir | 29.11.2013 - 00:25:00h | Komentara: 5

Šerifovićeva je pre nekoliko godina tražila i dobla potvrdu da je heteroseksualka, a sad priča da voli devojke, kaže LGBT aktivista.

Predrag Azdejković

Predrag Azdejković | Foto: Željko Šafar

Premijera dokumentarca "Ispovest" u kojem marija Šerifović između ostalog, otkriva svojeseksualne sklonosti ka ženama izazvalajeburne reakcije kako publike u Sava centru, tako i onih koji njenu šokantnu priču nisu ni pogledali.

Pevačica se u filmu nije slučajno osvrnula na činjenicu da je "srbiju mnogo teško voleti" jer je pored ohrabrujuće podrške mnogo onih koji je "pljuju".

Društvene mreže vrve od prepucavanja, a među onima koji su iznosili mišljenje na temu rušenja ovakvih tabua bilo je i uvređenih.

Marija Šerifović

Marija Šerifović

- Mi smo joj pre nekoliko godina dali uverenje da je heteroseksualka. Zapitao sam se da li nas je ona svih ovih godina lagala i ispostavilo se da jeste. Još nismo odlučili da li ćemo ga povuči i pocepati. ostali smo i bez odgovora šta su sve marijini momci radili s njom - kaže predrag azdejković, lgbt aktivista i urednik magazina "optimist".

On je nakon projekcije dokumentarca na Fejsbuku postavio Marijin intervju iz 2009. godine u kome ona tvrdi da voli muškarce.

Marija ni u jednom trenutku nije rekla da je lezbijka.

- Super je što neke stvari čitamo između redova, ali iz filma je izostao veliki izlazak iz ormana - razočaran je Azdejković.

Gej aktivista je naglasio da ljudi nisu oduševljeni dokumentarcem, jer je sve drugo o čemu je pevačica govorila ostavilo jači utisak od njenog priznanja da voli žene. Ipak mu je žao što se Marija pakuje i odlazi iz zemlje jer bi bilo lepo da ostane u Srbiji.

Poslednji komentari
  • Milan-Mtl. Vreme: 29.11.2013 02:01h

    Od koga je trazila I dobila potvrdu?

  • ana Vreme: 29.11.2013 02:41h

    Dobila potvrdu,nije mala stvar.Dobro je I ovo procitati,kakvu svrhu ima potvrda?A sto se mene tice sretan joj put, da nema ne bi Ni isla.Eto ,nesto joj falilo u zivotu,imala sta je htjela.Neka se stidi sto optuzuje druge da Su je iskoristili.

  • Bob Dickens Vreme: 29.11.2013 05:06h

    Kad znas komentarisati ti koji nebi imao pravo to raditi nije ni cudo sto odlazi iz zemlje. Sta ste ucinili za borbu LGBT populacije u ovoj zemlji sem sto se sami promovisete u medijima i rialitijima.

  • Gamudije Vreme: 29.11.2013 15:25h

    Mora da joj pesma ne ide... treba joj marketing, tema nije vazna, kao i sve nazovi pevaljke na estradi ne libe se da se skinu gole, naravno koja ima anesto lepo da pokaze, ova Marilja sem sala, nije imala, sirota sta drugo.ali ipak je uspela iybila u parvi plan, steta sto ostavi onako leu radikalku Natasu

  • sasa stankovic Vreme: 29.11.2013 17:32h

    Marija Šerifović nije lezbejka isto kao što Azdejković nije gej. Marija tu činjenicu koristi po potrebi, kad joj treba biti strejt, onda vadi dokument koji kao nešto potvrđuje, a kada joj odgovara bit gej, dovoljno je da kaže kako je vodila ljubav sa drgom ženom. Možda u dogledno vreme postane hemafrodit, šta li će tada reć ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP