Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOĆ ZA POMOĆ

Bajaga: Skupićemo tri miliona dinara za poplavljene!

Autor: Kurir | 11.06.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Muzičari su sinoć ponovo pokazali nesebičnost. Humanitarni festival Noć za pomoć održan je prethodne noći u Domu omladine.

„Trebalo je roker  da dođe na klupu  Zvezde, pa da  osvojimo tu  titulu“: Bajaga

Bajaga | Foto: V. Lalić

Program je otvoren svirkom benda Ničim izazvan još u 14 sati na zidiću „Milan Mladenović“, a gužva se napravila u večernjim satima, kad su u Velikoj dvorani i sali Amerikana nastupali Lolobriđida, S. A. R. S., Ortodoks Kelts, Van Gog, Rambo Amadeus, Marčelo, Partibrejkersi, Bed kopi, Beogradski sindikat i drugi.
Zvezde domaće rok i pop muzike ujedinile su se u nameri da pomognu ugroženima u poplavama, a ulaznica je bila donacija od najmanje 1.003 dinara. U najboljem što ima srpska pop-rok scena uživala je uglavnom mlađa publika.
- Ima raznih koncerata, ali ovo je jedini na kojem su troškovi nula dinara, i novac ide Crvenom krstu, koji će ga proslediti ljudima nastradalim u poplavama. Bilo je teško izvesti tako nešto, ali zahvaljujući Domu omladine i ljudima koji rade besplatno, uspeli smo. Prema podacima, već je ušlo oko hiljadu ljudi, što je milion dinara, a računajući piće koje će se prodati na šankovima, očekujem da ćemo premašiti tri miliona - kaže za Kurir Momčilo Bajagić Bajaga, jedan od inicijatora okupljanja grupa.
Instruktori su svoj repertoar prilagodili manifestaciji, a pozvali su kolegu Dejana Cukića da bude gost u pesmi „Jahači magle“.
- Pozvali smo neke drage ljude da nam se pridruže na sceni, ali nisu mogli da nastupe baš svi bendovi - otkrio je Bajaga, kome su na nastupu podršku pružili sin Marko i ćerka Anđela.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP