Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

Vrele noći na Kalemegdanu

Bajk rok festival
u Beogradu

Autor: P.A. | 23.05.2013 - 16:44:00h | Komentara: 0

Ljubitelji dobrog roka i dvotočkaša imaće priliku da se sledećeg vikenda okupe na jednom mestu – na Bike rock festivalu koji će se od 30. maja do 2. juna održati u Beogradu, na donjem Kalemegdanu.

Bike rok fest

Organizatori i izvođači najavili Bike rok fest/ foto: Zoran Ilić

Bajk rok susreti redovno se održavaju u mnogim gradovima u Srbiji, ali ovo je prvi put da Beograd bude domaćin ovako velikog festivala namenjenog ljubiteljima rok muzike i motora.

“Festival traje četiri dana, ali udarna dva dana, kada će biti održani i koncerti su petak i subota. Možemo da obećamo odličan provod, dobru svirku koja će trajati do četiri sata ujutro. Pozivamo sve ljubitelje motora da dođu bez obzira na to šta voze, a pozivamo i šetače da uživaju u dobroj atmosferi”, izjavio je organizator ove manifestacije Milić Radević na konferenciji za novinare održanoj u Čorba kafeu. Posetioci koji dođu sa svojim dvotočkašima imaće obezbeđen logor (kamp), a vrač logora biće Rambo Amadeus koji će promovisati brigu o životnoj sredini i peći će ćevape na solarnu energiju. Organizatori najavljuju impresivnu binu visine 15 metara i površine 400 kvadrata, sa dobrim svetlosnim efektima, na kojoj će osim najavljenih nastupa biti i nekih iznenađenja.

Bike rok fest

Sve spremno za spektakl / Foto: Zoran Ilić

“Svaki posetilac koji donese staru bateriju mobilnog telefona, stari akumulator od auta ili motora imaće slobodan ulaz na festival. Zasad čuvamo kao tajnu goste iznenađenja, ali samo ću vam reći da će na maloj bini koja će da bude u kampu za bajkere kao di-džejevi nastupiće naše poznate ličnosti. Mogu da vam otkrijem samo dva di-džeja, a to su Nigor i Andrija Milošević”, kaže Radević.
Jedan od izvođača na festivalu Žika Jelić iz YU grupe kaže da je sa prijateljima i organizatorima ovog festivala često pričao o organizovanju ovakvog događaja, ali da je tek sad došlo do realizacije. Na konferenciji za novinare bili su još i Dado Topić i Aca seltik koji je poručio:”Videćete šta je alhemija – kako da od motora napravite dobru svirku”. Ova zabavna manifestacija ima za cilj popularizaciju motociklizma kao sporta i stila života uz muzički program rok bendova poput Atomskog skloništa (Hrvatska), YU grupe, Koffin kats (USA), Piloti, Time - Dado Topić, Despot (Aca Celtic), Džepovi, Retroaktiv...
Beograđani će uživati u defileu motora i izboru za mis festivala. Glavna nagrada za pobednika na bajk rok kvizu biće Piaggio motor. Očekuje se učešće preko 5.000 motociklista iz regiona i cele Evrope, i više od 100.000 posetilaca. Za više informacija posetite stranicu www.bikerockfest.com

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP