Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUZE I SMEH U EMISIJI

Balašević rasplakao i
Ivanovića! (VIDEO)

Autor: Puls | 11.05.2013 - 10:29:00h | Komentara: 2

Sinoćna epizoda popularne emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" je doživela svoj vrhunac, u pravom pozitivnom smislu te reči...

Đorđe Balašević

Đorđe Balašević

Pre neki dan, voditelj ove emisije, Ivanović, napravio je malu zabunu na “Tviteru” kada je napisao da se posvađao sa produkcijom i najavio da ide na prinudni odmor, a kao novi naziv programa je naveo “Veče bez Ivana Ivanovića”. Mediji su to prenosili, a potom je procurela vest da će se na mestu voditelja naći Đorđe Balašević.
To se i dogodilo. Uvek nasmejani pevač se zaista sjajno našao u novoj ulozi, a kao prateći bend je doveo svoju grupu “Panonska mornarica”. Svojim neprevaziđenim smislom za humor i fantastičnim pesmama, Balašević je započeo svoj mini-koncert u studiju.

Đorđe Balašević

Đorđe Balašević

Nizao je svoje hitove jedan za drugim, a u pauzama je ubacivao pošalice. Jedna od najzanimljivijih je bila kada je izveo svoju suprugu na binu, poljubio je i rekao:
- Znam šta bi me sada Ivanović pitao...da li sam se razveo...moj brak je u krizi duže nego što traju neki brakovi - rekao je Đole, misleći na svoju izjavu koju je jednom rekao pred kamerama:
- Ja sam samo vozač i bodigard. Razveli smo se...ovo je samo za javnost - rekao je pevač za kamere pred sam početak koncerta Bijonse, na šta se njegova supruga Olivera vidno iznervirala, kada mu je bukvalno zapušila usta.
Kada je završio sa svojim muzičkim izvođenjem, Đole je seo u Ivanovu stolicu i najavio svog gosta:
- Moj gost za večeras je, naravno, Ivan Ivanović!
Ivan je zauzeo dvosed za goste, našalio se kako ne može nogama da dohvati pod i rekao kako je gost večeri ipak Đole Balašević, a on se zapitao zašto bi on bio gost.
- Nisi ti gost, ti si domaćin. Ja sam uvek želeo da gostujem ovde, ali je malo bezveze da najavim samog sebe – dodao je Ivan.

Olivera Balašević

Olivera Balašević

Kao sledeći gost emisije, pored Ivanovića, sela je Olivera Balašević. Ivan se našalio sa bračnim parom i kao poklon im je dao 2 karte za koncert Balaševića, a onda je Olivera karte poklonila paru u publici.
Emisija popularnog voditelja je od svoje prve epizode bila ukrašena grohotnim smehom publike, ali večeras smo imali priliku da vidimo nešto što do sada nismo.

Đorđe Balašević odlično se snašao u ulozi voditelja

Đorđe Balašević odlično se snašao u ulozi voditelja

Kada je već dobio priliku da gostuje u svojoj emisiji, Ivan je iskoristio priliku da kaže nešto o sebi. Podelio je sa prisutnima da je njegov prvi koncert ikada upravo bio koncert domaćina, kada je imao svega 3 godine, a nerado je priznao da se uvek rasplače na pesmu “Neki novi klinci” jer ga podseća na deku koji mu je bio jedna od najvažnijih osoba u životu. Ivan je dobio priliku da stane pred mikrofon i da uz pomoć vojvođanske legende otpeva, odnosno odrecituje neke stihove. Ivan je vidno bio dirnut ovom prilikom.
Za kraj, Đole je upravo za Ivanovog dedu posvetio pesmu “Neki novi klinci”. Ni pevač ni voditelj nisu uspeli da sakriju svoje suze, a uvereni smo da to nisu mogli ni prisutni u studiju, kao i gledaoci koji su emisiju pratili putem malih ekrana. Svaka čast na emisiji koja je oduševila sve pa i one koji ne vole voditelja, ovoga puta ni oni nisu imali zamerke.

Poslednji komentari
  • TOMISLAV Vreme: 11.05.2013 14:28h

    Emisija je rasplakala i mene kada sam posle par minuta shvatio da pravi gost u stvari nije Djoka nego njegova "lepsa polovina" Olivera. Ova emisija je iskoriscena za njenu licnu promociju, kao i prezentaciju "prepametnog" i "prelepog" sina. Cudi me da nije doveo jos par stotina uze i sire familije. Odrastao sam uz Djokine pesme, ali otvorena i bezobrazna ponuda za prikazivanje njihovog filma u kojem igra citava familija, za koji je Olja obezbedila i cigle i trsku, a koji u stvari i vredi samo zbog Djokine muzike, vise je nego smesna. Djordje, tvoja muzika je vrh, sve ovo ostalo je izvestaceno. Ivan i Olja mogu da se pomire i na drugom mestu. Djoko, ostavi zenu kuci nek' radi svoje poslove, ti si car, ona je ... nesto drugo.

  • gavrilovic Vreme: 11.05.2013 14:56h

    Divno sto je bila i Olivera.Ona nam je bas vazna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP