Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STIŽU U BEOGRAD

Bali-beg i Hurem pevaju sa Halidom!

Autor: Dragana Tripić | 22.02.2013 - 22:57:00h | Komentara: 15

Lepša polovina Sulejmana Veličanstvenog, čuvena Hurem, stiže u Beograd! Naime, pored Bali-bega iliti Buraka Ozdživita, koji treba da se pojavi 2. marta na koncertu bosanskog pevača Halida Bešlića, dolazi i Merjem Uzerli, koju će dovesti njen kolega, saznaje “Alo!” od dobro obaveštenog izvora bliskog organizatoru koncerta.

Bali-beg i Hurem

Bali-beg i Hurem

- Kada je saznala da Burak ide na koncert Halida Bešlića, Merjem Uzerli je izrazila želju da i ona krene sa njim uz obrazloženje da je Halidov veliki fan i da ga je slušala još pre nego što je postala poznata u klubovima u Nemačkoj, gde je rođena. Čim je saznala da Bali-beg voli Halida Bešlića, predložila mu je da pođe sa njim u Beograd - otkriva naš izvor i objašnjava kako će izgledati poseta slavnih Turaka našoj prestonici:


- S obzirom na to da početkom marta imaju pauzu od nekoliko dana, oni će se pojaviti u “Kombank areni” kao Bešlićevi specijalni gosti, koji će sa njim otpevati neke njegove najveće hitove. Kada je bio siguran da Merjem Uzerli dolazi sa njim, Burak je pozvao Halida i saopštio mu da dovodi Hurem, rekavši mu da ona ima gotovo sve njegove CD-ove. Pevač je svoje saznanje podelio sa suprugom Sejdom, koja je celom komšiluku ispričala kako Hurem stiže na Halidov koncert u Beograd. Priča se brzo pročula po sarajevskoj čaršiji, pa je Halid nakon ovoga u velikom problemu jer svi žele da krenu sa njim za Beograd kako bi upoznali svoje ljubimce iz serije. Bešlić će morati da organizuje privatni autobus kako bi bar nekolicini prijatelja ispunio ovu želju - završava naš izvor, a organizator koncerta “Mjuzik star prodakšn” potvrđuje naša saznanja.

Jedva čeka da ugosti Bali-bega i Hurem: Halid Bešlić

Jedva čeka da ugosti Bali-bega i Hurem: Halid Bešlić | Foto: Z. Ilić

- I mi smo bili iznenađeni kada smo saznali od Halida da treba da dođe i Merjem Uzerli. Znamo da su Halid i Bali-beg prijatelji i da upravo Burak treba da je dovede za Beograd. To će se sigurno i dogoditi, osim ako ih u tome ne spreče poslovne obaveze. U svakom slučaju, koncert Halida Bešlića 2. marta u “Kombank areni” biće pravi spektakl - rekli su nam iz “Mjuzik star prodakšna”.

Poslednji komentari
  • Dada Vreme: 22.02.2013 23:24h

    Divna vest! Dovedite još i Hanku,ali pod uslovom da peva u maskirnoj uniformi sa zelenom beretkom i rahmetli Alije bedž da stavi!

  • Sarajevo, Bosna i Hercegovina Vreme: 22.02.2013 23:38h

    Halid je bio i ostao nasa bosanskohercegovacka legenda!

  • Kanbera, Australija Vreme: 23.02.2013 00:16h

    Uz svo postovanje prema doticnom izvodjacu narodne muzike, drago mi je sto cu za vreme koncerta biti 20 000km udaljen od Arene. Elem, ne samo sto je preko medija plasirana serija zarad daljne degredacije drustva, sad je potrebno i uzivo se pokloniti doticnim glumcima.. Mozda bi sledeci put Lukas trebao povesti Kustu na koncert u Sarajevo, cisto da ovaj probesedi o istorijskim cinjenicama... PS: Pitam se dal' ce premijer biti tamo da pevusi Miljacku.. Sumnjam da ce imati preca posla to vece.. Pozdrav..

  • Ana Vreme: 23.02.2013 08:36h

    Srbijo, mozes li biti jos vise vulgarizovana..?

  • dragan Vreme: 23.02.2013 09:46h

    Eh da ustane car Lazar i majka Jugovića i da vidi ko Srbijom hodi,odrekao bi se svoje vere...uzalud životi kosovski junaci,Srbija je i dalje "turska".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP