Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKEN PAO U TEŠKU DEPRESIJU

Bane beži iz Srbije zbog Kaće i Ajkule!

Autor: S. A. | 05.04.2014 - 20:00:00h | Komentara: 9

Nakon što je „Alo!“ ekskluzivno objavio da je razlog raskida između Katarine Živković i Branislava Jankovića poznati biznismen Zoran Ajković Ajkula, sa kojim se pevačica već par meseci viđa, bliski prijatelji manekena su nam otkrili da je on jako razočaran i u depresiji je zbog takvih saznanja. Naime, Janković je sumnjao da postoji jak razlog za krah veze, ali nije ni slutio da je reč o kontroverznom biznismenu. Kako nam je izvor naveo, Bane će se zbog celokupne situacije i medijske buke odseliti iz Srbije i otići u Švajcarsku.

Sve ga snašlo:  Branislav Janković

Nema rešenje za ljubavne jade: Branislav Janković | Foto: Masanori Jošida

 - Bane toliko pati da ga celo telo boli, ne može da shvati kako mu je devojka za koju je bio spreman život da da tako zabila nož u leđa. Ne bi mu bilo toliko teško da je našla nekog njenih godina, ali ne može da se pomiri sa činjenicom da se ona viđa sa zauzetim muškarcem. On će otići iz Srbije, najverovatnije u Švajcarsku, gde ima puno prijatelja i par poslovnih ponuda od ranije koje nije prihvatio kako bi bio sa Katarinom. Lakše će mu biti i da bude daleko od svega - kaže nam dobro obavešten izvor i dodaje da se Jankovićevi najbliži brinu za njegovo zdravstveno stanje.


Katarina Živković

Katarina Živković | Foto: Zoran Lončarević

 - Bane je teško podneo raskid i zaista pati, ovo je kraj sveta za njega, ali mu je tek sada teško, kada je čuo šta je pravi razlog raskida. On je posle saznanja pozvao Kaću, ali se ona nije javljala na telefon niti mu je odgovarala na poruke. U šoku je, verujte mi da zaista pati i ne može da se pomiri sa činjenicom da se posle tolike ljubavi sve srušilo za jedan dan. On nijednog trenutka njhove veze nije sumnjao u nju! Vraćao je film i sklapao kockice i postalo mu je jasno, kada i u kojim situacijama je Kaća mogla da ga vara. S obzirom da je krhog zdravlja i da se još nije oporavio potpuno, svi jako brinu za njega - rekao nam je izvor blizak Jankoviću.

Zoran Ajković, zvani Ajkula

Zoran Ajković, zvani Ajkula | Foto: Miloš Perić

 U želji da čujemo komentar bivšeg farmera pozvali smo ga, ali se do zaključenja broja nije javio na telefon, dok je zvezda „Granda” ostala dosledna da ništa ne komentariše.

Pustite nas da ovo sami rešimo!

Iako za medije nije rekao ni jednu jedinu reč, Bane Janković se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i zamolio sve prijatelje da ne postavljaju nikakva pitanja već da puste njih dvoje da reše sve.
- Zamolio bih sve prijatelje, fanove i novinare da nas puste da ovo sami rešimo. Ja ću uvek biti za nju tu, kao i ona za mene. Sve je prošlo, ali tri i po godine naše veze nećemo kaljati. Život ide dalje, neka prošlost govori o nama - napisao je on.
Poslednji komentari
  • petar Vreme: 05.04.2014 20:37h

    Aman vise!Od kada je ovaj narko diler biznismen.??????

  • pffff Vreme: 06.04.2014 01:18h

    Pa pricu kao da je smislila Banetova mama.. Dajte ljudi, on bezi u Svajcarsku, a Ajkovic tamo zivi godinama..

  • marija Vreme: 06.04.2014 02:10h

    ide u Å vicu...hoce i on da pistane biznismen kao ovaj...a mozda je i zgresio nesto pa ga Ajkula salje da se razduzi???

  • ZIKA Vreme: 06.04.2014 07:13h

    Covek je ozbiljno zabrinut za svoju egzistenciju.Kaca je ovim potezom svoju resila kuca u Zemunu.

  • VERA Vreme: 06.04.2014 08:01h

    BOLESTAN AL ZA MALO ENO GA SLIKA SE SA FUDBALERIMA IGRA FUDBAL REKREATIVNO PUTUJE U NIŠ I TO BAŠ SAD IDE KAO VOZAČ REPERU ŠA BOLESTAN, SMEŠNO. NAPRED KAĆA GAZI DOSTA SU I TEBE PONIŽAVALI

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP