Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JANKOVIĆ NA SNIMANJU „GRAND PARADE” ISPIPAO POZADINU ŽIVKOVIĆEVE

Bane izvatao Kaću,
a iskulirao Jovanu!

Autor: A. Radojević - D. Tripić | 27.05.2013 - 07:13:00h | Komentara: 8

Da čak i posle dve godine ljubavne veze između Baneta Jankovića i Katarine Živković i te kako postoje strasti, pokazao nam je maneken koji je na snimanju „Grand parade“ ne samo ispratio svaki korak svoje drage, već je i pošteno izvatao.

Katarina Živković

Uhvatio zamah... | Foto: Zoran Ilić

Katarina Živković

... kako bi testirao pozadinu svoje devojke | Foto: Zoran Ilić

Katarina Živković

Nežno dodirivanje za kraj | Foto: Zoran Ilić  

Iako je, kako saznajemo, svojevremeno bio u vezi sa Nikolićevom, maneken u petak u rijalitiju „Farma“ nije obraćao pažnju na nju

Poznato je da su Kaća i Bane svoju vezu započeli u rijaliti programu „Farma“, a jedni su od retkih čija je ljubav opstala i posle izlaska, pa se na svim događajima pojavljuju zajedno. Izgleda da je Bane sada odlučio da pokaže koliko zaista voli svoju dragu, pa je nekoliko puta ispred „Grandovog“ studija uhvatio za guzu. Živkovićeva se nije naljutila što je dragi pipka u javnosti, već je samo nastavila svojim putem. Kako saznajemo, Bane je već na snimanju „Grand parade“ znao da će ući sa Kaćom na „Farmu“, a da li je namerno ispipkao Kaću pred masom ljudi, nije nam poznato. Ono što znamo je da nove i stare ljubavi kod njega nemaju isti tretman, pa je tako u petak uveče na žurki u rijalitiju „Farma“ iskulirao Jovanu Nikolić, sa kojom je, kako “Alo!” saznaje, svojevremeno bio u kratkoj ljubavnoj vezi.

Katarina Živković i Jovana Nikolić

Ponašali se kao da se ne poznaju: Jovana i Bane sa Kaćom

Katarina Živković

Primetila je i fotografa: Katarina Živković | Foto: Zoran Ilić

Kako bismo saznali detalje o ljubavi između Baneta i Jovane, kao i zašto ju je kulirao na žurki, kontaktirali smo sa manekenom.


- Devojku sam upoznao sad na „Farmi“ tako da je to dezinformacija - izjavio je Bane za “Alo!”.


Da li je Janković zaista zaboravio svoju staru ljubav, te se ne seća veze sa njom ili nije želeo da pravi probleme u svojoj trenutno stabilnoj vezi sa Živkovićevom, nije nam poznato. Ali, da je kulirao Jovanu na „Farmi“ je i više nego evidentno.

Kaća pokazala gaće i guzu!
Po završetku snimanja Katarina Živković se presvukla u žutu dugu haljinu, ali nije primetila da joj se haljina providi. Pored toga što joj je brushalter izvirivao na sve strane, Katarina nam je ovom prilikom pakazala i svoje tange, kao i pola guze koja je sevala kroz haljinu. Živkovićeva nije primetila da se dešava bilo šta čudno, ali je naš foto-reporter uspešno zabeležio ovaj trenutak.

Katarina Živković

Pokazala donji veš i sve atribute | Foto: Zoran Ilić

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 27.05.2013 14:35h

    hmm.....gde su tange i guza?

  • mara Vreme: 27.05.2013 14:55h

    Preslatka i prešarmantna sa smislom za humor i puna ljubavi za sve oko sebe. Uhh gde bi nam svet bio da imamo više Katarina Živković i na estradi i svuda ! <3 <3 <3

  • Lola Vreme: 27.05.2013 15:10h

    Bane je razgovarao sa Jovanom na zurci, tako da nije istina da je "iskulirao", a sto se tice providnosti haljine moramo da verujemo na reč snimatelju jer nije uspio da tako snimi Kaću da, pored njega, i mi vidimo guzu i tanga gaćice.

  • mima Vreme: 27.05.2013 15:15h

    I ovo dvoje su preterali, blamiraju se na svakom koraku. Ne tako davno, ona sa onom pesmom, ciji je sam pocetak onako vulgarno otpevala, on sada ovo na javnom mestu. Sta i da ocekujemo drugo od mladih a primitivnih ljudi kao sto su oni. Umesto da rade na sebi, da se usavrsavaju, oni...

  • u**ane gaće Vreme: 27.05.2013 15:53h

    Divni su!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP