Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKENU SVE TEŽE BEZ BIVŠE

Bane Janković prati Kaću po koncertima!

Autor: A. O. | 08.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 4

Da ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je dugogodišnja devojka ostavila zbog drugog, Branislav Janković, govori i odluka da reperu Ša, kome je inače menadžer, zakaže zajedničke nastupe sa Katarinom Živković i tako bude u njenoj blizini. Poznato je da pevačica ima tri duetske pesme sa Nenadom Aleksićem, što je Banetu olakšalo da može da ih ukombinuje da zajedno i tezgare.

Zajedno na žurki  „Pulsa“: Katarina  Živković i Bane Janković

Katarina Živković i Bane Janković | Foto: Petar Marković

 - Bane ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Kaća ostavila i on bi voleo da se opet pomire. S obzirom na to da je on menadžer reperu Ša, sa kojim Katarina ima duete, rešio je da ih spoji da nastupaju zajedno i tako on bude u njenoj blizini i pokuša da se pomiri sa njom. Do sada nije pratio Kaću na nastupima, kao ni Nenada, ali od kada su raskinuli, ovo mu je bila idealna prilika da se opet približi Kaći i da bude na mestima na kojima se ona kreće - priča nam izvor, i dodaje da Živkovićeva nema ništa protiv da nastupa sa Aleksićem, jer joj je to prilika da ispromovišu pesme.

- Kaća se ne buni! Njoj odgovara da nastupa sa Ša, jer zajedno nastupaju već nekoliko meseci unazad. Ne smeta joj čak ni što Bane planira da dolazi na nastupe, jer njoj je bitno da u klubu u kom radi ima ljudi koji će biti veseli i raspoloženi, i da ona ispromoviše pesme koje je snimila sa Ša, dok sa Banetom planira samo da se pozdravi i ništa više. Ona je na tu vezu stavila tačku i nema nazad - dodao je izvor upućen u Jankovićev i Katarinin odnos.
Pozvali smo manekena kako bismo proverili ove navode:
- Neću komentarisati ništa u vezi sa devojkom sa kojom sam proveo četiri godine. Moje vaspitanje mi to ne dozvoljava! - rekao je Bane za „Alo!“, dok se Katarina nije javila do zaključenja broja.


Katarina pokušava da skine ljagu sa svog imena

Iako je svesna svojih grešaka i postupaka u prošlosti, Katarina Živković se na sve načine trudi da u javnosti stvori sliku kako se njih dvoje i dalje poštuju i kako su se na lep način razišli. Naime, Kaća se trudi da u svim medijima demantuje bilo kakvu priču koja ne ide u njenu korist.
- Ona neće da ispadne u narodu zla, a posebno je kivna što je Bane predstavljen kao „jadničak“, a ona kao loša devojka - kaže naš izvor.
 
Poslednji komentari
  • peace Vreme: 08.04.2014 19:15h

    Bane je veliki gospodin.

  • sanja Vreme: 08.04.2014 19:20h

    Prvo, nemaju Kaca i Sha tri, nego dva zajednicka dueta. Drugo, isao je Bane na zajednicke nastupe njih dvoje, u Austriju, Split, N.Pazar...Trece, datumi nastupa koje spominjete, ugovoreni odavno, kada su jos uvek bili u vezi. Da li ce zajedno ici na nastupe ili ne, ostaje da vidimo, otom potom, ali poenta je da ste apsolutno neinformisani ili ipak jeste, ali...

  • nedjo Vreme: 08.04.2014 20:49h

    sha,kaca ,bane.. alo ljudi,sta je bre ovo?

  • Rajka Rada Vreme: 07.06.2014 18:07h

    Ma Bane je za nju gospodin. Od nje je napravio ime. Do tada je nigde nije ni bilo. .. Tako se vraca tom divnom ,vaspitanom i sarmantnom momku. Bane samo napred . . Imaces boljih od Kace, vjeruj.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP