Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POLUFINALE TLZP

Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Kaća Bogićević i Elena Risteska u finalu!

Autor: Ekipa Alo! | 22.12.2014 - 00:45:00h | Komentara: 2

Ovih petoro učesnika boriće se u velikom finalu koje će biti održano sledeće nedelje. Glavna nagrada je 25.000 evra koja će biti dodeljena u humanitarne svrhe.

TLZP polufinale

Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska, Nenad Okanović i Katarina Bogićević plasirali su se u veliko finale takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato“. Ovih petoro učesnika boriće se za glavnu nagradu od 25.000 evra, koje će biti poklonjena u humanitarne svrhe.
Da podsetimo, večeras je održana polufinalna emisija u kojoj je najviše glasova dobila Katarina Bogićević, koja će ček od 1.000 evra proslediti takođe u humanitarne svrhe.

Najbolji muzički šou program „Tvoje lice zvuči poznato“ koji okuplja porodice i prijatelje i ulepšava nedeljno veče stigao je do polufinala. Večeras smo videli nastupe svih deset takmičara, a samo jedan je osvojio nagradu od 1000 evra koje svake nedelje dodeljuje Komercijalna banka, ali večeras je ipak bilo nešto drugačije, zato što je izabrano pet finalista i to pomoću glasova gledalaca koji glasaju iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Uz ove glasove, glasove žirija kao i naših takmičara iyabrano je pet finalista, a jedan od njih će u finalu, koje je na programu naredne nedelje (28. 12. u 21h) osvojiti nagradu od 25.000 evra i proslediti je onome kome je pomoć najpotrebnija. Emotion produkcija, TV Prva, Prva CG, RTV Republika Srpska, Sitel TV, Federalna TV, Comtrade, Vip, Telenor i Telekom odrekli su se svoje zarade kako bi sav prihod od glasanja išao u humanitarne svrhe. Zahvaljujući organizaciji Dečije srce novac će stići tamo gde treba..


Na tabeli, koja se menjala iz nedelje u nedelju posle deset epizoda na prvom mestu nalazila se Jelena Gavrilović.


I ovoga puta pohvale, kritike i ocene takmičari će dobiti od sjajnog žirija Marije Mihajlović, Branka Đurića Đure i Ivana Ivanovića. U polufinalnoj večeri u ulozi specijalnog člana žirija je proslavljeni baletski igrač Konstantin Kostjukov.


Zvonko Pantović Čipi – Muse/Supremacy


Čast da otvori polufinalno veče pripala je Čipiju, koji je ovoga puta u svom fazonu. Visoki tonovi, mnogo instrumenata na sceni, gitara u rukama. On je u ulozi frontmena grupe Muse. Čipi se odlično snašao na sceni, bio je na svom terenu, a i žiri se složio da je napokon imitacija bila pun pogodak.
Marija mu se zahvalila što je branio boje rokera i što se ne manja svih ovih godina, dok se Đura čudi što je on na dnu lestvice u ovom šou programu, jer smatra da bi po pevanju trebalo da je na samom vrhu.
„Hteo bih da pozdravim sve gledaoce i da im poželim da uživaju, a učesnicima da imaju mnogo sreće“, rekao je Kostjukov i dodao da je Čipi što se tiče pogađanja tonova bio odličan.
„Ovo je tvoj najbolji nastup u ovom serijalu. Konačno si bio pravi muškarac, pokazao si svo svoje umeće. Pozdravljam sve gledaoce u regionu i drago mi je da traješ u toj borbi koja je presudna. Bio si odličan, ali sve je to ništa, u odnosu na ono što nas čeka od Baneta Mojićevića kasnije“, našalio se Ivan.


Neda Ukraden – Madona


Prošle nedelje se Tanja našla u ulozi Madone, a ove nedelje je to Neda Ukraden. Verujemo da posle nastupa kao TinaTarner za Nedu nema prepreka. Neda nam je dočarala nastup koji je Madona izvela sa bendom Gogol Bordello i otpevala svoj čuveni hit La ista bonita i Bordelov Lela pala tute. Madona je fizički mnogo podsećala na kraljicu popa, a i donela nam je i energiju na scenu po kojoj je Madona prepoznatljiva.


„Ima zanimljiva paralela kada ste vi i Madona u pitanju Nedo. Ova pesma je iz 1986, kada ste i vi objavili „Šar rode šaj“, koja ima sličnosti sa „La isla bonita“. Drago mi je da ste sve izgurali do kraja, sjajno ste sve izveli“, rekao je Ivan.


Kostjukov je dodao: „Nedo svaka čast za držanje, profesionalnost na svom mestu“. I Đuro je pohvalio Nedin nastup, ali i vrhunske plesače. „Možda biste mogli spjiti njenu pesmu sa vašom pesmom pa da zvuči: zapevajmo La isla bonita, kuda ide vojska druga Tita“, šaljivo je prokomentarisao Đuro. A za kraj Marija je istakla da joj je zadovoljstvo i čast da je radila sa Nedom zato što je fenomenalan umetnik i profesionalac.

Katarina Bogićević – Kristina Peri


Divna Katarina u ulozi pevačice specifičnog glasa. Prelepa balada Kristine Peri odlično je „legla“ Kaći, koja je i ovoga puta pokazala da je sjajna pevačica.


„Ovo je bilo nešto specijalno. Teško koreografija i pevanje, bila si fenomenalna. Verujem da Kristina ovo ne bi mogla ovako da izvede. Ovo je slobodan nastup. Mislim da Brodvej tebe čeka i da treba što pre da odeš tamo“, rekla je Marija.


„Slažem se sa Marijom, Krisitna ovo ne bi mogla. Podrške što si radila i još da pevaš. Ali najviše su me pogodile tvoje emocije. Uvek igraj sa emocijama i pevaj sa emocijama. Imaš sjajnu budućnost“, objasnio je Kostjukov.


„Videli smo tokom serijala,. Uzbudim se pred svaku epizodu. Talentovana si veoma i počastvovan sam i ponosan što te sad ovde gledam, jer ću se jednog dana tući za karte za tvoj nastup. Bez obzira što tata nije tu, cela porodica i cela Crna Gora je ponosna na tebe i zaslužuješ sve, možda i da tebi namestim ponudu, a ne nekom zlom narodnjaku“, u svom stilu prokomentarisao je Ivan.


Jelena Gavrilović – Florence and Machine


Florence and the Machine je engleski indi band koji kombinuje barokni pop i simfonijski rok. Isto onako kako naša Jelena kombinuje sve žanrove na ovoj sceni sa svojim lepim vokalom. Ponovo peva o ljubavi.


„Bila si odlična kao i uvek. Pokazala si svoj talenat i nadam se da će to primetiti reditelji u pozorištima i filmovima“, prokomentarisao je svoj nastup Ivan, a Đuro je dodao da ga je oduševila koreografija, kao i Jelenino pevanje. „Ostao sma otvorenih ustao“, dodao je.


„Jelena je bila na visini zadatka. Oduševila me svojim fenomenalnim pevanjem i glumom. Ja ti od srca želim da snimiš jedan dobar pop-rok album“, pohvalila je Marija Jelenu.


„Jelena, mnogo je jak nastup. Do sada najbolja koreografija. Veoma bitna u izvođenju je snaga. To utiče na publiku, i tada je uspeh obezbeđen“, rekao je Kostjukov za kraj.


Branislav Mojićević– Aca Lukas


Jedna od imitacija koja je obeležila prošlu sezonu jeste Željko Šašić kao Aca Lukas. Večeras se u Acinoj koži oprobao Bane koji je do sada svojim nastupima oduševljavao. Bane je zaista , kao i uvek bio sjajan. Publika je aplauzom pohvalila njegov nastup, a veliko oduševljenje izazvao je i Aleksa kada se pojavio kao Ceca na sceni i otpevao sa Banetom njihov novi hit.
„Osećaj je divan, ovo je divan šou. Svi su izuzetni. Aco kralj si“, rekao je Aleksa.


Marija je demantovala natpise novinama da ima problem sa Banetom. „Meni su svi takmičari važni, svi su mi favoriti, navijam za sve podjednako. Svima treba dati šansu. Neka vrsta propagiranja može da napravi štetu izvođaču. Bane ti si fenomenalan pevač, žao mi je što smo čekali deset godina na tebe. Želim ti neku ulogu da dobiješ na filmu“, rekal je Marija.


„Ja ću biti malo kraći. Najradije bih se povukao, ne poznajem opus dotičnog pevača. Teško mi je verovati da je to tačno tako. Čestitke“, kazao je Đuro.
„Ja ću biti još kraći. Ovaj šou se zove „Tvoje lice zvuči poznato“, zato što je Bane na sceni.


„ Jaću biti najkraći. Između tvoje i Željkove imitacije mislim da si više pogodio boju glasa i pokrete. Željko je iskrivio i noge, ali verujem da je više studirao Acu nego ti. Izuzetan si. Nikada ne mrzi ljude koji su ljubomorni na tebe, već poštuj njihovu ljubomoru, jer misle da si bolji od njih“, zaključio je Ivan.


Elena Risteska – Sia


Ona je poznata po tome što ne želi da bude poznata. Ona je tekstopisac koji je napisala najveće hitove današnje pop muzike kao što Diamonds od Rihanne, pesmu Titanium koju je izvodio David Gueta i mnoge druge. Ljude intrigira i po tome što na njenim nastupima uvek peva okrenuta leđima kako bi ljudi čuli samo njen glas. U ulozi pevačice Sii – sjajna Elena. Prelepi ples poklonila nam je na sceni devetogodišnja Maša svetski šampion u modernom plesu.


„Nastup je fantastičan. Nije zahvalno za Elenu, jer je u prvom planu koreografija, ali cela numera je fenomenalna“, rekao je Kostjukov, a Ivan je dodao da je nedopustivo da se Elena ne vidi. „Zaslužuješ i da budeš poznata i da pevaš, a pogotovo da se vidiš dobro. I Ana Kokić je imala problem sa prehladom, i to joj nije smetalo da pobedi“, zaključio je Ivan.


„Koreografija suluda i fenomenalna. Ti si bila muzička podloga za ovo, verovatno je ova Sia ružna, tebi to ne treba“, našalio se Đuro. A Marija je za kraj takođe pohvalila Elenin nastup i dodala da je sve bilo onako kao treba da bude.


Dragan Kojić Keba – Ledi Gaga/Born this way


Svi smo čuli za Ledi Gagu, milionski tiraži, milionski pregledi njenih hitova na YT, mnogobrojne nagrade, ali pored svojih hitova poznata i po šokantnom oblačenju, imidžu i nastupima, to je sastavni deo ove pevačice. I koliko god da mislimo da smo sve videli kada je ona u pitanju, uvek nas na kraju iznenadi.Ali mislim da nas nikada nije iznenadila koliko Keba u ovoj imitaciji. Niste mogli ni da ga zamislite u ovoj ulozi! A da je dao svoj maksimum videlo se na sceni. Publika je vrištala od ushićenja. To je i žiri primetio i pohvalio.


„Delovalo je od starta da je pesma za Kebu – Born this way. Pokazao si da si ozbiljan bog. Mogu samo da ustanem da ti aplaudiram“, bio je kratak Ivan.
„Ovo je najteži zadatak. I zahvaljujući ovakvim nastupima ovaj šou postoji“, objasnio je Kostujkov, dok Đuro nije mogao da dođe sebi od smeha. „ Ovo je meni ludilo. Mene je tebe strah. Ovo je neki zombi Ledi Gaga, nadrealno totalno. Otišao si toloko daleko da ne znam hoćeš li moći da se vratiš“.


Tanja Savić – Neda Ukraden


Kažu da je uvek najteže imitirati nekoga ko je u žiriju ili kolegu koji se nalazi pored tebe. Takvu ulogu je večeras dobila Tanja Savić koja imitira svoju koleginicu Nedu Ukraden. Ona je sa velikom emocijom otpevala Nedin veliki hit Zora je i dobila sve pohvale od žirija.


„Tanja božanstveno. Ovo je jedna od najboljih imitacija koje si imala do sada. Maska, glas, sve je sjajno“, rekla je Marija.


Đuro je dodao da je bilo neverovatno videti kako Madona čestita Nedi, a Kostjukov da je ovo bio pun pogodak u bilo kom smislu.


„Stvarno izgledaš kao mlađa sestra Nedina. Najbolji tvoj nastup do sada“, bio je Ivanom komentar.


Ivan Jevtović – Stromae/Papautei (Tata gde si)


Ivan je imitirao francuskog umetnika Stromea i to je odlično uradio, ali nastup ne bi bio toliko dobar i emotivan da sa njim na sceni nije bila njegova ćerka Sofija koja je pomogla svom tati u ovom nastupu.
„Ti si stvarno sretan čovek. Vrhunski performer, artist i još nastupaš sa ćerkom. Ovo je veče fenomenalnih koreografija“, bio je iskren Đuro.
„Posle ovog nastupa mislim da ćemo imati težak zadatak. Savršeno, svaka čast“, rekao je Kostjukov, a Ivan je istakao da se vidi se gen glumački koji Sofija nosi u sebi, a za Ivana da sve što je do sada uradio bilo je odlično i krajnje profesionalno.

Nenad Okanović – Rambo Amadeus


Oki kao Rambo Amadeus uz podršku voditelja Bokija poslednji je večeras nastupio, nakon čega se otvaraju linije za glasanje.


Kao i do sada Oki se maksimalno potrudio da imitacija bude potpuno slična originalu i uspeo je. Rambo Amadeus bio je na sceni najgledanijeg šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“.


„Oki mislim da Fabriku (nastup Ramba Amadeusa u Novom Sadu) zameniš za Arenu i biće puna“, rekao ej Kostjukov.


„. Mnogi ne znaju koliko su ozbiljni muzičari bili sa tobom na bini. Vrhunska svirka. Nebitno da li je bio pravi rambo ili ova small verzija. Ti si bio large u svom nastupu, bio si fenomenalan“, prokomentarisao je Ivan.


„Bio si fenomenalan, uživao sam kao na koncertu Ramba. Uživao sam ko da je uživo“, kazao je Đuro.


„Ti si večeras pokazao svu svoju veličinu“, bila je kratka Marija.

  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:
  • TLZP polufinale | Foto:

Ovako je glasao žiri:


Kostjukov:


Keba – 2 poena
Čipi – 3 poena
Elena – 4 poena
Neda – 5 poena
Ivan – 6 poena
Oki – 7 poena
Tanja – 8 poena
Bane – 9 poena
Jelena – 10 poena
Katarina – 12 poena


Ivanović:


Čipi – 2 poena
Tanja – 3 poena
Elena – 4 poena
Neda – 5 poena
Ivan – 6 poena
Jelena – 7 poena
Oki – 8 poena
Keba – 9 poena
Bane – 10 poena
Katarina – 12 poena


Đura:


Elena – 2 poena
Bane – 3 poena
Jelena – 4 poena
Tanja – 5 poena
Neda – 6 poena
Ivan – 7 poena
Katarina – 8 poena
Čipi – 9 poena
Oki – 10 poena
Keba – 12 poena


Marija:


Bane – 2 poena
Jelena – 3 poena
Ivan – 4 poena
Tanja – 5 poena
Elena – 6 poena
Neda – 7 poena
Keba – 8 poena
Katarina – 9 poena
Čipi – 10 poena
Oki – 12 poena


Ovako su glasali takmičari:


Ivan – 5 poena Katarini
Katarina – 5 poena Jeleni
Keba – 5 poena Banetu
Neda – 5 poena Tanji
Tanja – 5 poena Banetu
Bane – 5 poena Ivanu
Elena – 5 poena Jeleni
Oki – 5 poena Jeleni
Jelena – 5 poena Eleni
Čipi – 5 poena Katarini


Nakon glasanja žirija i nakon glasanja takmičara dobili smo pobednika polufinalne večeri. To je Katarina Bogićević i ona je ček od 1000 evra prosledila domu za nezbrinutu decu u Bjeloj.


A nakon zbrajanja glasova gledalaca (u slučaju da imaju isti broj glasova, prednost imaju takmičari koji imaju veći broj glasova publike), žirija i takmičara dobili smo petoro finalista:


Branislav Mojićević
Elena Risteska
Jelena Gavrilović
Katarina Bogićević
Nenad Okanović


Ova petorka će se naredne nedelje boriti za pobedu u drugoj sezoni emisije “Tvoje lice zvuči poznato” i za nagradu od 25.000 evra koje zajedno sa prihodom od SMS glasova prosledjuje u humanitarne svrhe po sopstvenom izboru.

Poslednji komentari
  • Mirka Vreme: 22.12.2014 02:39h

    Bane je najbolji ubedljivo, a Neda je popizdela sto ne ide u finale. I neka je ispala, uobrazena je strastno.

  • Lana Vreme: 22.12.2014 18:07h

    To što je Neda ispala je ok,nije neki imitator,ali način na koji je ispala ja sramotan.U redu za finaliste,samo pošto je ovo šou ja bih umesto Elene(koja samo peva,a ne imitira)ubacila Kebu,Tanju,ili Ivana,a umesto Katarine takodje.Jedno je pevanje,a drugo imitacija,ovde su zaista imitirali i to briljantno TANJA,Keba,Bane,ponekad je Oki izvodio šou,ali ništa posebno,ali se zaista vidi da je NAMEŠTENO,žiri ne voli Grandove pevače,a Bane je morao da prodje,jer bi publika napravila revoluciju.Oki je forsiran od strane žirija,kao i Kaća i Jelena.Ako sam dobro primetila Jelena se zaljubila u Elenu,uvek jedna drugoj daju bodove,nežno gldanje,ljubakanje,ne znam moje mišljenje...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP