Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JANKOVIĆ SE SVAKODNEVNO ČUJE SA POZNATOM GLUMICOM

Bane ponovo sa Marijom Petronijević!

Autor: Sanja Arsić | 24.06.2014 - 15:30:00h | Komentara: 7

Posle raskida dugogodišnje veze sa pevačicom Katarinom Živković, voditelj Bane Janković utehu je potražio kod glumice Marije Petronijević, sa kojom se zabavljao pre četiri godine. Kako saznajemo, njih dvoje su nedavno obnovili kontakt i od tog trenutka ne prestaju da se čuju, a to kriju i od najbližih prijatelja.

Marija Petronijević

Stara ljubav zaborava nema: Marija Petronijević i Bane Janković

Posle raskida sa Katarinom Živković, voditelj obnovio kontakt sa bivšom devojkom koju je ostavio kada se smuvao sa pevačicom

- Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti “Farma” i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem. S obzirom na to da su sada oboje slobodni, ostvarili su kontakt, ali ne znam detalje, ko se kome prvi javio. Čuju se redovno, ali to kriju i od najbližih, da li ne žele da malerišu ili postoji neki drugi razlog, zaista ne znam. Branislavu veoma prija što se stalno čuju, a to možemo da zaključimo i kad sedimo sa njim, jer se nekoliko puta desilo da ne ume da sakrije osmeh kada mu ona pošalje poruku, na koju on, naravno, odmah odgovara. Pitali smo ga nekoliko puta za Mariju, i svaki put menja temu. Iskreno, mislim da bi se oni veoma lepo slagali - kaže naš izvor, inače blizak prijatelj voditelja.

Kako bismo se uverili u ove informacije, kontaktirali smo sa voditeljem, koji je bio iznenađen našim saznanjima.

- Nisam ja nju video tri godine, ima toliko sigurno. Sada otvaram restoran i trenutno sam okupiran time, ništa me drugo ne zanima - izjavio je za “Alo!” Branislav, dok do Marijinog komentara nismo uspeli da dođemo.

Podsećanja radi, Janković je priznao da se zabavljao sa Petronijevićevom kada je ušao na imanje u Lisoviću, gde se smuvao sa Katarinom Živković, ali je tada tvrdio da veza sa glumicom nije bila ozbiljna i da mu ona nije bila zvanična devojka.

 

A šta kažu bivši: 

Vlada: Ne mogu da razmišljam o tome!

Vlada Mandić

Vlada Mandić | Foto: RAS
I dok se Katarina raduje zbog lepih stvari u životu svog bivšeg momka, Vladu Mandića zatekli smo u gužvi, pa nam je rekao da nema vremena za razgovor.

- U Bosni sam na građevini, ne mogu sada da razmišljam o tome. Nemam komentar! - izjavio je rukometaš, koji je sa glumicom proveo dve godine u ljubavnoj vezi koja je bila turbulentna.

Kaća: Drago mi je zbog njih!

„Nevina“: Kaća  Živković

Kaća Živković | Foto: Nebojša Marković
Poznata pevačica i bivša devojka Branislava Jankovića, Katarina Živković, koja se trenutno nalazi u Australiji, rekla nam je da joj je drago zbog Baneta i Marije.


- Ako je zaista tako, drago mi je zbog njih! - bila je kratka pevačica.

Poslednji komentari
  • Spider-Man Vreme: 24.06.2014 16:49h

    Ne

  • Zoran Vreme: 24.06.2014 17:08h

    Boze sacuvaj,ko mala djeca...Zar su to odrasli ljudi?Karakter nula,a djon obraz ..

  • Sassa ... Vreme: 24.06.2014 17:24h

    ... ma samo jasi,svi smo nasi!!!

  • leptir Vreme: 24.06.2014 18:08h

    On i njegova glumica od pre farme, sa kojom je na farmi ponizavao Katarinu , su zasluzili jedno drugo jos da nadju ko ce ih izdrzavati....

  • NATAŠA Vreme: 24.06.2014 18:21h

    Od kad je u vezi sa Banetom Kaća je procvetala, od izgleda, stila do ponašanja. Taj čovek ju je preporodio i po mom skromnom mišljenju treba da bude sa njim, jer iz nje vadi samo ono najbolje. Vidi se da je voli.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP