Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKEN TVRDI DA ON I PEVAČICA NISU RASKINULI TROGODIŠNJU VEZU

Bane: Sa Kaćinom i mojom vezom je sve u redu!

Autor: A. Radojević | 25.08.2013 - 07:45:00h | Komentara: 2

Vest da su Katarina Živković i Bane Janković raskinuli trogodišnju vezu juče se brzinom munje proširila na internetu i mada u početku nije želeo ništa da komentariše, maneken se na kraju, zbog odjeka na koji je priča naišla, u izjavi za naš list oglasio rekavši da je njihova ljubav jaka kao i uvek.

Bane i Kaća

Bane i Kaća | Foto: G. Srdanov

- Nemam potrebu da pravdam bilo kome, nikada nismo raskidali, kako se piše, i nikada nismo imali većih kriza u vezi. Stvarno ne želim više tu priču da komentarišem. Sve je OK sa Kaćom i sa mnom i sa našom vezom - izjavio je Bane za dnevni list „Alo!”, što je u suprotnosti sa izjavom koju je njegova (bivša?) draga dala tokom jučerašnjeg dana. Naime, pozvana da prokomentariše da li je istina da su raskinuli zbog slika na kojima je Bane prisan sa drugom devojkom, Katarina je rekla:


- Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem odnosu za medije. Neka malo prođe, da se glave ohlade, videćemo šta će se desiti sa nama - rekla je Katarina najpre, da bi potom demantovala:
- Nisam izjavila kako je preneto. Ne želim ništa više da komentarišem - izjavila je za naš list Kaća, koja se u trenutku poziva nalazila u kući svojih roditelja u Leskovcu.

Bana i Kaća

Bana i Kaća | Foto: G. Srdanov

Prema našim saznanjima, Katarina i Bane se jesu nakratko udaljili, ali iako nisu zajedno provodili dane, svakodnevno su se čuli, te udaljenost nije uticala na njihovu ljubavnu vezu.


- Zbog poslovnih obaveza, Kaća i Bane se jesu malo udaljili poslednjih nedelja, ali to nikako nije uticalo na njihovu vezu. Pojavile su se i te fotografije na kojima je Bane sa nekom devojkom, ali Kaća nije na to obraćala pažnju. Iako su bili udaljeni, njih dvoje su se svakodnevno čuli i razmenjivali po nekoliko tekstualnih poruka. Ni jednom ni drugom nije svejedno kada se piše o problemima u njihovoj vezi, a Kaća je zaista umorna od takvih priča - ispričao nam je izvor blizak pevačici, koja ovih dana ima i zdravstvenih problema, te je nedavno završila na infuziji posle nastupa u Makedoniji.

Smuvali se u rijalitiju!

Katarina Živković i Bane Janković su se 2010. godine upoznali u jednom od rijaliti programa, gde su između njih proradile emocije, nakon čega su uplovili u ljubavnu vezu. Iako se često spekulisalo o njihovim svađama i raskidima, njih dvoje su to stalno demantovali, a svoju vezu začetu u rijalitiju održavaju već treću godinu.

Poslednji komentari
  • lela Vreme: 25.08.2013 09:47h

    imala zdravstvenih problema,a on jos u cetvrtak dosao u Bg i nije otisao kod nje da je vidi,a seta po Bg sa ovom,laze

  • Sasa Vreme: 25.08.2013 14:25h

    Njihova veza me ne zanima... zivim svoj zivot a ne zivot preko kapije!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP