Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAJEDNO ČITAJU NOVINE

Bane: Sa Kaćom se smejem svakom njenom "novom dečku"!

Autor: Puls | 08.04.2014 - 16:30:00h | Komentara: 1

Na društvenoj mreži "Fejsbuk" pevačica Katarina Živković je postavila zvanično saopštenje, a u jednom delu istog "krivi" novinare za sve što se desilo njoj i Banetu nakon raskida.

Preživeli dramu: Kaća i Bane

Kaća i Bane | Foto: Zoran Lončarević

Razlog zbog kog je Katarina Živković rešila da ostavi manekena Branisalava Jankovića još uvek nije poznat javnosti.Ona tvrdi da su zahvaljujući novinskim napisima Bane i ona postali još veći prijatelji, a da li je u najavi i pomirenje? Sve je moguće kada su njih dvoje u pitanju.
- Svađajte nas do sutra, posvađati nas nećete nikada. Za 4 godine smo mi pored svega izgradili jedno ogromno poverenje, razumevanje i sustinšku ljubav. Kao par se uvek izdvajali i bili primer drugima, kao prijatelji ćemo biti još bolji, podrzavaćemo se kao i do sada. Slatko se smejemo tekstovima raznim, ovakvim, onakvim (bolje da ne komentarišemo)...samo ću vam reći jednu stvar a to je da sam srećna što imamo jedno drugo i u dobru i u zlu...Šta god drugi pokušavali, mi ne damo na nas i ako treba borićemo se kao lavovi - napisala je Katarina Živković u svom saopštenju za javnost na društvenoj mreži Fejsbuk, a onda se ubrzo nadovezala:

Katarina Živković

Katarina Živković | Foto: Zoran Lončarević

 - Hvala novinarima što su nas na njihov specifican povezali i od nas napravili mnogo veće prijatelje no što smo bili do sada a dok nas budu blatili mi ćemo se smejati... jer su druge stvari kod nas bitne i vrednije od tekstova - dodala je Kaća, nakon čega se ispod njenog statusa oglasio i Bane:

- Žene, da ne bude zabune, mi smo uvek bili specifični, pa cemo biti i sada. Kaća bez mene može, ja bez nje mogu, ali lakše je i bolje da uvek imamo iskrenu podršku jedno od drugog. To smo dugo gradili, to ćemo i sačuvati, kao prijatelji. Ma koliko to vama čudno bilo.

Bane Janković

Bane Janković

Za "Pulsonline" Bane je kasnije rekao da se njih dvoje zajedno smeju svim novinskim napisima, posebno onim vezanim za Kaćine nove udvarače i momke, kao što je i "poslednji" dečko Aleksandar Nedeljković, sestrić braće Karić.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.04.2014 20:54h

    saopstenje za javnost. a jel bilo u sluzbenom glasniku?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP