Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JANKOVIĆ UŽIVA SA HRVATSKOM KOLEGINICOM

Bane smuvao manekenku!

Autor: Sanja Arsić | 23.11.2014 - 09:30:00h | Komentara: 0

Nakon devet meseci, koliko je prošlo od raskida Katarine Živković i Branislava Jankovića, maneken je konačno preboleo pevačicu i utehu pronašao kraj hrvatske manekenke Tine Šegetin. Kako saznajemo, novopečeni golupčići su nekoliko puta zajedno radili revije. S obzirom na to da manekenka sada boravi u Beogradu, ona i Bane počeli su sve češće da se viđaju, izlaze, i ubrzo su uplovili i u vezu.

Nerazdvojni: Tina i Bane

Nerazdvojni: Tina i Bane

- Banetu se Tina dopala i fizički, ali i karakterno, čim je upoznao, ali nije želeo da joj to odmah prizna. Njih dvoje upoznali su se dok je ona živela u Zagrebu, pa su tada, na početku poznatstva, samo razmenjivali poruke, da bi se pre dva meseca ona preselila u Beograd.

Uz nju je preboleo Kaću Živković

Uz nju je preboleo Kaću Živković

Prvi put su se videli na reviji koju su zajedno radili i od tog momenta je sve i počelo. Kada je pre dva meseca Tina preselila kofere u našu prestonicu, javila se Banetu i od tada su često mogli da se vide u istom društvu. Neko vreme su bili samo drugovi, da bi i Janković i atraktivna manekenka shvatili da tu ipak postoji nešto više od prijateljstva.

S obzirom na to da su tek dve nedelje u vezi, ne žele mnogo da pričaju o tome, ali kod Baneta na Fejsbuku s vremena na vreme osvane zajednička fotografija. Najčešće izlaze u restoran koji je u vlasništvu manekena, a pre neko veče Branislav je imao reviju, naravno, u prvom redu našla se Tina, koja ga je bodrila. Njih dvoje se vrlo lepo slažu za sada i mislim da će njihova ljubav uspeti. Veoma su lep par - ispričao nam je izvor blizak golupčićima.


Zajedno idu na putovanja

Zajedno idu na putovanja

Pozvali smo Jankovića kako bi nam potvrdio ovu informaciju, ali je bio nedostupan za komentar.


Podsećanja radi, Katarina je nedavno pričala da je zaljubljena i srećna nakon raskida sa Jankovićem i to je očigledno bilo presudno da i on pokuša da nađe sreću sa nekim drugim.

Bane voli žene iz javnog života!

Poznati maneken Bane Janković često je povezivan sa javnosti poznatim damama. Očigledno je da bivši farmer voli devojke sa naslovnih strana, pa je tako pre nego što je ušao u rijaliti „Farma“ navodno bio u ljubavnoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, ali su oni pričali da to nije istina, a onda sa pevačicom Katarinom Živković, sa kojom je u romansi uživao četiri godine. Pre nekoliko meseci šuškalo se da je na njegov šarm pala i Sara Trajanović.

Tina i Soraja najbolje drugarice!


Nova ljubav Baneta Jankovića, Tina Šegetin, najbolja je drugarica naše poznate starlete Soraje Vučelić. Njih dve se često mogu videti zajedno u noćnom provodu, kao i na raznim putovanjima. Nedavno su prijateljice imale i zajednički angažman, kada su u Crnoj Gori snimale spot.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP