Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ I POP ZVEZDA PROVELI VEČE U JEDNOM LOKALU

Barba večerao sa Natašom i narodnjacima!

Autor: A. Veljković | 05.04.2013 - 23:58:00h | Komentara: 1

Da stara ljubav zaborava nema, ovog puta su potvrdili Nataša Bekvalac i Vlado Georgiev, koji su se sreli u četvrtak uveče u restoranu, a zatim proveli veče zajedno. Pevačica je, naime, sedela sa Anom Nikolić, Acom Lukasom, Sekom Aleksić i njenim suprugom Veljkom Piljikićem, a zatim se društvu pridružio Georgiev.

Kaže da mu je  preneo da opere kosu:  Georgiev sa Lukasom

Kaže da mu je preneo da opere kosu: Georgiev sa Lukasom

Ipak, najduže su se družili Vlado i Nataša, za koje se spekulisalo da su pre deset i kusur godina bili u ljubavi, te su preksinoć uživali u večeri, piću i razgovoru i kada je ostatak društva napustio lokal. Iako je Georgiev do sada pokazivao i izvestan prezir prema narodnjacima, očigledno je da mu društvo folkera ne smeta. Naprotiv, sam je prišao njihovom stolu!

Seka i Veljko

Seka i Veljko | Foto: Petar Marković

Georgiev posvetio Nataši „Lažljivu”?


Pesma Vlada Georgieva „Lažljiva“ poznata je javnosti kao numera koju je posvetio upravo Nataši Bekvalac. Naime, kada je na jednom od koncerata otkrio da je jednoj devojci posvetio pesmu „Reci mi da znam“ jer ga je prevarila sa drugom devojkom, iz krugova bliskog pevaču otkriveno je da je numeru „Lažljiva“ posvetio baš Nati. Međutim, pevač to nikada nije potvrdio, ali ni demantovao.

- Nata je sedela sa Sekom, Veljkom, Acom i Anom i pili su piće, dok je Barba sa svojim društvom sedeo za drugim stolom. Pevač je odlučio da im se pridruži i jedno vreme su svi razgovarali, a kako je društvo odlazilo, na kraju se desilo da su Nata i Vlado ostali poslednji u lokalu - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta. Da li su pevači pričali o saradnji ili su evocirali uspomene na njihovu nikad potvrđenu ljubavnu vezu, ne znamo, pitanje je za njih.

U nameri da saznamo kako se Nataša Bekvalac provela u četvrtak uveče, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali nam to nije uspelo do zaključenja ovog broja. Pokušali smo da kontaktiramo i sa Vladom Georgievim, ali u toku jučerašnjeg dana nismo dobili odgovor, ali je zato šlager pevač u toku dana postavio na “tviter” fotografiju iz restorana sa Acom Lukasom i napisao kako je folkeru preneo tvit da opere kosu.

Bekvalčeva i Georgiev  ostali poslednji u lokalu  nakon što su društvo  napustili Seka sa Veljkom, Lukas i Ana Nikolić

Bekvalčeva i Georgiev ostali poslednji u lokalu nakon što su društvo napustili Seka sa Veljkom, Lukas i Ana Nikolić | Foto: Goran Srdanov

Aca Lukas sa Natom u VB?


Već nekoliko dana spekuliše se da će Nataša Bekvalac ući u šou „Veliki brat“ na nekoliko dana, a kako saznajemo, postoji mogućnost da će joj društvo praviti Lukas.
- Još uvek su u toku pregovori između Acinog menadžera Saše Mirkovića i produkcijske kuće „Emotion“, ali postoji velika šansa da ćemo uskoro gledati Lukasa u kući Velikog Brata u društvu Nataše Bekvalac ili Ane Nikolić - izjavio je izvor blizak pevaču.

Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 06.04.2013 06:01h

    Barba je obnovio gradivo sećajući se prošlih dana. Niti je njoj prvi puta, a ni njemu poslednji. Oboje soliraju i mogu se prepustiti dražima sexa kako im volja. Na zapadu se to zove sex bez obaveze. Konačno je i lepoj Nati došlo iz ...... u glavu !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP